חומרים ואופן ההכנה:
מורחים 2 פרוסות לחם קסטן ב-2 כפות מיונז אמיתי.
יוצרים חור מעוגל במרכזה של אחת הפרוסות בעזרת קורצן עוגיות.
מניחים על הפרוסה השנייה 3 פרוסות מורטדלה כמו של מזרע, 2 פרוסות עגבנייה ו-2 עלי חסה.
מניחים על החסה עוד 3 פרוסות מורטדלה ומעל את פרוסת הלחם עם החור, כשהצד המרוח במיונז כלפי מטה.
שוברים ביצה לתוך החור.
מכניסים לטוסטר ולא לוחצים – כעבור דקה הביצה תתייצב ותתמקם בתוך הלחם.
לוחצים מעט בתוך הטוסטר ומגישים מיד.