לביבות פטריות

חומרים:חבילת פטריות יער טריות של "חוות תקוע" (150 גרם)חבילת פטריות שימג'י טריות של "חוות תקוע" (150 גרם)1 בצל גדול 2 שיני שום שלמות4 כפות שמן 2 תפוחי אדמה מגורדים5 כפות פרורי לחם3 ביציםמלחפלפלרבע כפית אגוז מוסקטרבע כפית טימין יבש שמן לטיגון אופן ההכנה:לקצוץ את הבצל והשום ולטגן במעט שמן.לקצוץ את כל הפטריות לחתיכות קטנות ולהוסיף לתערובת הבצל. להמשיך בטיגון כ-5 דקות נוספות עד שהפטריות מתרככות.לתבל במעט מלח, פלפל, אגוז מוסקט וטימין יבש ולהסיר מהאש. בקערה נפרדת לערבב את תפוחי האדמה המגורדים, הביצים, פירורי הלחם.לתבל במעט מלח, פלפל.להוסיף את תערובת הפטריות לתערובת הביצים.אם התערובת דלילה מדי, אפשר להוסיף 2-3 כפות פירורי לחם.לחמם מחבת עם מעט שמן.בעזרת כף לבזוק לשמן החם מהתערובת.לטגן כ- 2-3 דקות מכל צד, עד ליציבות והזהבה.להגיש לצד מטבל שמנת.פרטים ומתכונים נוספים באתר

חומרים:
חבילת פטריות יער טריות של "חוות תקוע" (150 גרם)
חבילת פטריות שימג'י טריות של "חוות תקוע" (150 גרם)
1 בצל גדול
2 שיני שום שלמות
4 כפות שמן
2 תפוחי אדמה מגורדים
5 כפות פרורי לחם
3 ביצים
מלח
פלפל
רבע כפית אגוז מוסקט
רבע כפית טימין יבש
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
לקצוץ את הבצל והשום ולטגן במעט שמן.
לקצוץ את כל הפטריות לחתיכות קטנות ולהוסיף לתערובת הבצל.
להמשיך בטיגון כ-5 דקות נוספות עד שהפטריות מתרככות.
לתבל במעט מלח, פלפל, אגוז מוסקט וטימין יבש ולהסיר מהאש.
בקערה נפרדת לערבב את תפוחי האדמה המגורדים, הביצים, פירורי הלחם.
לתבל במעט מלח, פלפל.
להוסיף את תערובת הפטריות לתערובת הביצים.
אם התערובת דלילה מדי, אפשר להוסיף 2-3 כפות פירורי לחם.
לחמם מחבת עם מעט שמן.
בעזרת כף לבזוק לשמן החם מהתערובת.
לטגן כ- 2-3 דקות מכל צד, עד ליציבות והזהבה.
להגיש לצד מטבל שמנת.

פרטים ומתכונים נוספים באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר