לביבות פנקייקס טחינה

מערבבים טחינה גולמית עם מעט סוכר. מוזגים מעל ערמת הפנקייקים. מקשטים עם פירות יער טריים ומגישים. צילום שני בריל
שף אורי נבון מקבוצת מסעדות מחניודה מציע עבור יצרנית הטחינה טורקיז מתכון ללביבות פנקייקס בשילוב טחינה גולמית איכותית שיהפכו את חגיגת חנוכה לטעימה במיוחד

מצרכים ל-6 יחידות

1 וחצי כוסות קמח תופח

2 ביצים

2 כפות יוגורט יווני

3 כפות טחינה גולמית כמו של טורקיז

1 כוס חלב

3 כפות סוכר

קורט מלח

1/2 כפית תמצית וניל

להגשה: פירות יער מסוגים שונים

צילום שני בריל

אופן ההכנה

מקציפים במיקסר ביצים שלמות עם כף סוכר אחת עד שהתערובת הופכת גבוהה ונפוחה.

בקערה מערבבים את כל שאר הרכיבים עד קבלת תערובת אחידה.

מוסיפים לתערובת את הביצים הקצופות.

מערבבים בעדינות עד שנבלעות פנימה.

מכסים את המסה בניילון נצמד ומניחים בצד לכ-10 דקות.

על מחבת פנקייקים שטוחה ככל שיש מניחים רינג עגול בקוטר כ-10 ס"מ משומן היטב.

מוזגים מהתערובת כמעט עד לסוף גובה הרינג.

מטגנים על חום בינוני.

להגשה

משחררים את הפנקייקס מהרינג ומניחים על צלחת הגשה.

מערבבים טחינה גולמית עם מעט סוכר.

מוזגים מעל ערימת הפנקייקים.

מקשטים עם פירות יער טריים ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר