לביבות שורשים עם בשר טלה

חומרים:2 תפוחי אדמה מגורדים על פומפייה דקהחצי כוס מתערובת של שורש סלרי ושורש פטרוזיליה מגורדים על פומפייה דקה אף הם300 גרם בשר טלה טחון2 כפות צנוברים1 גזר מקולף ומגורד על פומייה דקה1 כפית בהרט2-3 ביצים4 כפות פירורי לחםפלפל שחור ומלחשמן קנולה / שמן מיקס של עץ הזית בריאות מהטבע לטיגוןאופן ההכנה:לסחוט את תפוחי האדמה היטבלערבב את כל החומריםלטגן בשמן ולהניח על נייר סופגלהגיש על טחינה אדומה:על חצי כוס טחינה גולמית, בזמן ההכנה נכניס חוץ מהשום הלימון והמים לבלנדר, כף גדושה של עגבניות מיובשות מושרות בשמן זית.לרגל חנוכה, חג השמן והטיגון: מתכונים חגיגיים של שף מייסטר רפי אהרונוביץ באדיבות "שמן תעשיות", יצרנית שמני המאכל מסדרת "עץ הזית" המעושרת בויטמין E ו"עץ הזית בריאות מהטבע"

חומרים:
2 תפוחי אדמה מגורדים על פומפייה דקה
חצי כוס מתערובת של שורש סלרי ושורש פטרוזיליה מגורדים על פומפייה דקה אף הם
300 גרם בשר טלה טחון
2 כפות צנוברים
1 גזר מקולף ומגורד על פומייה דקה
1 כפית בהרט
2-3 ביצים
4 כפות פירורי לחם
פלפל שחור ומלח
שמן קנולה / שמן מיקס של עץ הזית בריאות מהטבע לטיגון

אופן ההכנה:
לסחוט את תפוחי האדמה היטב
לערבב את כל החומרים
לטגן בשמן ולהניח על נייר סופג

להגיש על טחינה אדומה:
על חצי כוס טחינה גולמית, בזמן ההכנה נכניס חוץ מהשום הלימון והמים לבלנדר, כף גדושה של עגבניות מיובשות מושרות בשמן זית.


לרגל חנוכה, חג השמן והטיגון: מתכונים חגיגיים של שף מייסטר רפי אהרונוביץ באדיבות "שמן תעשיות", יצרנית שמני המאכל מסדרת "עץ הזית" המעושרת בויטמין E ו"עץ הזית בריאות מהטבע"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר