סלט כרוב לבן עם גזר ורימונים (Coleslaw) מוגש עם רוטב אגסים ודבש
רכיבים:
½ כרוב לבן, קצוץ דק וארוך
1 בצל ירוק או 2 כפות בצל אדום קצוץ דק
3-4 גזרים מגורדים על פומפיה
½ כוס גרעיני חמניות/זרעי דלעת/אגוזי מלך
1 גבעול סלרי קצוץ דק
מרכיבים לרוטב:
1/4 כוס שמן זית
2 אגסים בשלים וקלופים – חתוכים גס
מיץ מחצי לימון
2 כפות דבש (אופציונלי – אפשר בלי, או להשתמש בשני תמרים)
1 שן שום
1/4 כוס מים
1 כפית מלח טבעי
½ כפית גרידת לימון
אופן ההכנה:
להכניס לקערה גדולה את כל מרכיבי הסלט
להכניס את כל מרכיבי הרוטב לבלנדר או מעבד מזון ולערבב עד לקבלת מרקם קרמי.
לטעום ולהוסיף לימון או אגס לפי הצורך.
להוסיף את הרוטב לסלט ולערבב.
המלצת השפית:
ניתן לגרד על פומפייה 1-2 תפוחים מקולפים ולהוסיף לסלט.