לביבות תפוחי אדמה

לוקחים חלק מהתערובת, סוחטים ויוצרים לביבה שטוחה בגודל חצי כף יד. מניחים במחבת, מטגנים עד הזהבה והופכים. צילום רועי שר
מתכון לחנוכה אבל לא רק לחג זה מטעם חברתBpatent יצרנית ומשווקת פומפייה מסתובבת רב תכליתית שזכתה בפרס מוצר השנה ל-2019 בקטגוריית כלי מטבח

רכיבים ל- 12 לביבות

5 תפוחי אדמה

2 בצלים

1 ביצה

2 כפות קמח רגיל

מלח ופלפל

קורט אגוז מוסקט טחון

צילום רועי שר
צילום רועי שר

אופן ההכנה

מקלפים את תפוחי האדמה והבצל.

מגרדים את תפוחי האדמה בפומפייה ושמים בקערה.

קוצצים את הבצל ומוסיפים לקערה.

מוסיפים את הקמח, הביצה, המלח, הפלפל ואגוז מוסקט.

מערבבים בעזרת הידיים.

כשהתערובת אחידה מעבירים למסננת ומניחים מעל קערה ל- 30 דקות.

עוברים לשלב הטיגון

מחממים שמן במחבת.

לוקחים חלק מהתערובת, סוחטים ויוצרים לביבה שטוחה בגודל חצי כף יד. מניחים במחבת, מטגנים עד הזהבה והופכים.

מוציאים ומניחים על נייר סופג.

מומלץ להוסיף בצד שמנת 9%.

Bpatent מציעה פומפייה מסתובבת רב תכליתית כוללת 3 סכינים לחיתוך וגירוד: סכין פרוסות, סכין מגרדת גסה, סכין מגרדת דקה. קלה ומהירה להרכבה, מאפשרת עבודה בטוחה, נוחה לאחסון ונשטפת במדיח  הכלים. המחיר 149 ₪  (אחריות לשנה). להשיג באתר החברה ורשתות ייעודיות.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר