חומרים להכנת 6-10 מנות
500 גרם גזר
400 גרם ברוקולי קפוא או בצל ירוק
4 תפוחי אדמה או בטטה
100 גרם מרגרינה בטעם חמאה
10 ביצים
5 כפות קמח
150 גרם גבינה צהובה מגורדת
מעט שמן לטיגון
מלח, פלפל
קורט אגוז מוסקט טחון
אופן ההכנה
לשטוף ולגרד את הגזר במגרדת.
לקלף, לשטוף ולגרד את התפוח אדמה במגרדת.
לקצוץ את הברוקולי בסכין.
לערבב את כול החומרים בקערה.
להוסיף את התבלינים.
להכניס למקרר ל- 20 דקות על מנת שהירקות יתרככו.
לחמם מחבת שטוחה עם שמן עד חום בינוני.
להוציא את התערובת מהמקרר ובעזרת כף להניח במחבת ולהתחיל לטגן.
אחרי שמזהיב ניתן להפוך.
הגשה
מוצע להגיש לצד שמנת חמוצה או רוטב טריאקי עם שומשום.