רכיבים למנה אחת
1 לברק נקי – לבקש מהדייג
4 גבעולי כוסברה
4 גבעולי פטרוזיליה
1 מקל למון גראס
1 פלפל צ'ילי
1 ליים
אופן ההכנה
לוקחים את כל עשבי התיבול ומכניסים בשלמותם לבטן הדג.
מוסיפים פלפל צ'ילי חצוי לאורכו.
את מקל הלמון גראס מכניסים לתוך פה הדג.
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
מניחים את הדג על רשת ומתחתיו תבנית שלא ילכלך למשך 12 דקות.
הגשה
מוציאים מהתנור ומגישים עם תפוחי אדמה ויוגורט או עם כל תוספת שאוהבים.