לחגוג את סילבסטר 2017 במסעדות

נוביגוד - סילבסטר נוסח רוסיה
נכון, סילבסטר הוא לא חג שלנו, אבל רבים חוגגים את השנה האזרחית החדשה במסעדות. ליקטנו מספר הצעות

 סילבסטר במתחם שרונה בתל אביב

השנה בטייסטינג רום מתחילים את הסילבסטר בארוחה מוקדמת
השנה בטייסטינג רום מתחילים את הסילבסטר בארוחה מוקדמת

מולי בלומס – חגיגת סילבסטר החל מהשעה 12:00 בצהרים של שבת 31.12 עד אחרון הלקוחות. מנות שף מיוחדות מהמטבח האירי, בירות כיד המלך וצ'ייסרים ב- 10 שקלים.

טייסטינג רום –  השנה בטייסטינג רום מתחילים את הסילבסטר בארוחה מוקדמת עם ספיישלים כמו אספרגוס צלוי, הולנדז, ביצה רכה ובוטרג; אנשובי ענק; סלט קלמרי חריף, ועוד ממטבחו של השף דניאל אלבלק, בליווי שמפניה, קאווה, ומבחר יינות משגע. הארוחה תתקיים בין 18-23 בקומת המרתף. כמו כן מתוכננת מסיבה בשני מפלסים בטייסטינג רום בשיתוף הקטרינה בר, , כאשר במרפסת העליונה המקורה והמחוממת תתחיל המסיבה מ- 21:30 עם Dj Omri soffer – mainstrean & electro, ובמרתף החל מ- 23:00 ינגן DJ Akabul – techno. הכניסה למסיבה תהיה בתשלום בשני מסלולים: 120 ₪ ו- 180 ₪, אשר יעניקו שתיה חופשית לאורך כל המסיבה.

בר קתרינה – המערה של קתרינה בר צופנת סוד מיוחד לסילבסטר: משקה קוקטייל מיוחד ומלהיב סודי לערב זה, רק להגיע ולגלות, די.ג'יי טכנו ינגן מוסיקה אל תוך הלילה, ועוד הפתעות לשנה החדשה.

פיאצה רוסטיקו – תפריט מיוחד מהמטבח האיטלקי של פיאצה רוסטיקו, אלכוהול והרבה אווירה איטלקית לשנה החדשה, בהזמנת מקום 03-5588654.

ברנז'ה – מסעדת ברנז'ה חוגגת סילבסטר כמיטב המסורת, במסיבת חורף בכל שלוש הקומות של המסעדה, עם מוסיקה מגניבה, אנשים יפים, תפריט ספרדי מיוחד, מנות שף, אלכוהול וסנגריות חמות, ועוד הפתעות – בהזמנת מקום מראש. 03-6562626.

ז'אז'ו בר –  ערב סילבסטר עם תוספות חגיגיות. מארחים את להקת זעלוק. בשל הביקוש מתחילים לחגוג יום אחד קודם. מהרו הזמינו מקומות. תוספות חגיגיות מהבר ומהמטבח. 03-5225822.

ביר גארדן – ערב סילבסטר שחיתות בביר גארדן שרונה: חבית של 5 ליטר בירה למרכז שולחן, כוסות יחיד של 3 ליטר בירה, מגשי שחיתות מהים והיבשה – לחלוק עם חברים פירות ים או ממבחר הנקניקיות הגדול שמציעים הביר גארדן. עד אחרון הלקוחות.

קלארו – ארוחת השף של רן שמואלי לערב הסילבסטר תציע תפריט מיוחד ואלכוהול איכותי. בהזמנת מקום מראש. 03-6017777.

קפה נמרוד – 1+1 על כל האלכוהול בערב הסילבסטר. עד אחרון הלקוחות.

 מסעדת Clash החדשה במלון Nyx חוגגת את ערב השנה החדשה במסיבה והופעה

 מסעדת Clash במלון Nyx
מסעדת Clash במלון Nyx, צילום עמית שמש

מסעדת Clash תלבש חג לקראת מסיבת ערב השנה החדשה, ותארח את להקת "חגית והגלעדים" – הרכב קאברים המשלב בין ישן לחדש, במגוון  להיטי קאנטרי, סול, פופ ורוק. בתפריט ערב הסילבסטר עשר מנות ראשונות (מתוכן שתי מנות ספיישל), ועשר מנות עיקריות (מתוכן שתי מנות ספיישל), וארבעה קינוחים (אחד ספיישל). בנוסף נרקחו שלושה קוקטיילים מיוחדים וזוגיים עבור ליל השנה החדשה. מינימום תשלום לאורח 250 ₪, עם בחירה מתוך שלל המנות. שבת 31.12.16 החל מהשעה 20:00.

מנות לדוגמא: שקדי עגל צרובים בחמאה מזוקקת ועלי מרווה על תבשיל ריבולטה עשיר ורוטב דמי גלאס, קוקי סאן ז'אק על קרם חיטה מעושנת, פנצ'טה, תרד תורכי, ארטישוק ירושלמי ורוטב ציר בקר עשיר, טלה גלילי – טרין טלה על תבשיל כרישה ועגבניות צלויות, שומר בגריל ודמי גלס טלה. בקינוחים: Pretty in Pink- New Year Special – פנקוטה קסיס, קראמבל טחינה, טוויל שומשום שחור, שערות חלווה, אוכמניות טריות וספוג שחור.

Clash, מנחם בגין 48  תל אביב. 03-5023223

סילבסטר קליפורני במסעדת סנטה רוזה

מסעדת סנטה רוזה
מסעדת סנטה רוזה

לרגל חגיגות השנה האזרחית החדשה, במסעדת סנטה רוזה המגישה לסועדים את סיפורו של המטבח הקליפורני, רקחה השפית והבעלים חן שמגר, תפריט עשיר שילווה את השעות האחרונות של שנת 2016. שתיה: כוס יין מבעבע קליפורני – רוזה זינפנדל לבן ברינג'ר, משעשע חך: מרק קרם אספרגוס עם קרם פרש ומקלון בצק פריך. בין המנות הראשונות לבחירה: טורטליני סרטנים בציר שרימפס עם חמאה ויין לבן; קוביות פילה בקר בציפוי שקדים ברוטב יין אדום וטימין, על סלט רוקט. מנת ביניים – סורבה וודקה ולימונענע.

בין המנות העיקריות לבחירה: צלעות טלה על קרם כרובית ושמן כמהין; פילה בקר בגריל עם קרם חזרת, אספרגוס ופטריות מלך היער; נודלס של ירקות ב-3 צבעים: סלק, גזר וזוקיני, ברוטב שמן זית, שום, יין לבן, לימון ואפונת שלג (טבעוני). לפני מנות אחרונות – פטיפורים מתוצרת חן שמגר. בין המנות האחרונות לבחירה: נמסיס שוקולד; מוס קפה וויסקי עם עוגיות חמאה. 19:00 בערב סבב ראשון 180 ש"ח לסועד, 22:00 סבב שני  250 ש"ח לסועד

סנטה רוזה, קהילת סלוניקי 11 נאות אפקה ת"א, 03-9401011

פותחים את השנה באגאדיר: תפריט סילבסטר מיוחד לזוג

רשת אגאדיר
רשת אגאדיר

לרגל תחילת השנה האזרחית החדשה, תציע רשת אגאדיר ב- 10 סניפיה תפריט סילבסטר חגיגי לזוגות, אשר יציע את מיטב המנות האהובות בתפריט לצד מנות מיוחדות אשר נבנו עבור האירוע. ייחודי אשר הורכב לכבוד ערב זה בלבד. הסניפים יקושטו בבלונים, האווירה תהיה חגיגית, וינגנו די ג'ייז.

לפתיחה: כוס שמפניה ALEXANDRE BONNET, מנה ראשונה לבחירה: קציפת חציל עם טחינה; סלט סלק עם גבינת עזים; פרחי כרובית, יוגורט וגבינה בולגרית. מנה עיקרית: המבורגר וואגיו 250 גר' פרימיום עם מדליון כבד אווז  רוטב טרטר, מוגש עם צ'יפס חציל ופלפל צ'ילי. קינוח לזוג לבחירה: סופלה שוקולד, שטרויזל תותים, מילפיי פירות יער. מחיר לסועד 119 ₪.

 חוגגים את השנה החדשה ברשת BBB עם קינוח מיוחד וחגיגי

רשת BBB
רשת BBB

BBB – רשת מסעדות ההמבורגר והבשר, תחגוג את קבלתה של שנת 2017 בכל סניפיה ברחבי הארץ בארוחות חגיגיות ובאווירה שמחה ועליזה, עם קינוח מיוחד: אליס – Alice המורכב ממקרונים מוגשים על קרם פטיסייר בתוספת פיסטוקים, תותים טריים ורוטב תותים בשמפניה. מחיר הקינוח 42 ₪. לחברי מועדון הלקוחות של BBB ב- 38 ₪.

סילבסטר ברוטנברג בחצר גשר הישנה

מסעדת רוטנברג
מסעדת רוטנברג, צילום חיים יוסף

חוגגים את השנה האזרחית החדשה במסעדת רוטנברג. השוכנת במבנה מבודד ממנו נשקפים נופים של בקעת הירדן, עמק המעיינות וממלכת ירדן. שף יזהר סהר הכין ארוחה עשירה העושה שימוש בתוצרת מקומית של חקלאי העמקים ובגינות המקיפות את המסעדה.

בתפריט: כוס קווה גראן ליוונזה, פנדס, ספרד NV. פתיחים: קונסומה עגבניות, לחמניות וגורי שיפון וחמאת ארגן (שקדים). כוס יין כרם שבו, סוביניון בלאן, גרשון, גליל עליון ישראל 2013. בין הראשונות: סשימי אנטיאס – זרעי עגבניות; נענע טריה מהגינה ופניני ג'ין; רוסטביף שייטל; כרוב מבושל בבירה, איולי צלפים. כוס יקב צרעה, הרי יהודה, ישראל 2014. בין העיקריות לבחירה: פילה בקר 180 גר׳. גראטן ורוטב פלפלת; דניס, ארטישוק ירושלמי, רוטב כרובית. ביניים: מבחר גבינות מחלבת ברקנית; דיז׳סטיף או דה אתרוג ממזקקת יוליוס. צלחת קינוחים, קפה  ותה.

הזמנת מקומות החל משעה 20:00, המחיר לסועד: 225 ₪, תוספת יין לליווי הארוחה: 90 ₪.

רוטנברג, חצר גשר הישנה (ליד קיבוץ גשר), 04-6752237

מסעדת אואזיס מציגה: סילבסטר  2017“Beautiful Fantasy”

אואזיס החדשה
אואזיס החדשה

מסעדת אואזיס בניצוחה של השפית רימה אולברה, חוגגת את ערב השנה האזרחית החדשה בארוחת סילבסטר המשלבת אוצרות מן הים ומן היבשה בשילוב חומרי גלם משובחים מהארץ ומהעולם. במוצ"ש, 31 בדצמבר 2016, תציע המסעדה תפריט א-לה-קרט מיוחד אותו תלווה שמפנייה בכוסות ובבקבוקים לצד קוקטיילים מיוחדים. טווח מחירי המנות נעים בין 50-150 ₪ למנה.

בין המנות המוצעות: "אוייסטרים "פרל בלאנש" וגרניטה של בלאדי מרי; לנגוסטין טרי צלוי עם חמאת יסמין;  סקאלופ טרי צלוי בתוך הקונכייה עם חמאת שירו מיסו יפני; שרימפס טריים בזיגוג של תה קר סיני מעושן "Lapsang Souchong", סאקה, פלפל סצ'ואן, ותמצית קליפות תפוז סיני; טרטר בקר בנגקוק סטייל עם נאם-פלה, פניני טפיוקה, בזיליקום תאילנדי, בצלצלי שאלוטס וטפיוקה צ'יפס; פילה בקר ישראלי, בצל ירוק ,"Cebollita" חמאת קוניאק הנסי V.S.O.P וגראטן תפוחי אדמה, עשבי תבלין ושמן כמהין שחורות.

אואזיס החדשה. מונטיפיורי 17, תל אביב. 03-6206022

מסעדת אל עאשי של השף סלאח כורדי חוגגת את ערב השנה החדשה בסגנון ערבי יפואי

ערב השנה החדשה בסגנון ערבי יפואי
ערב השנה החדשה בסגנון ערבי יפואי, צילום אפיק גבאי

השף סאלח כורדי מזמין את המבלים לתפריט סילבסטר של מסע למטבח הערבי. החל ממנות מסורתיות עד פרשנות אישית למנות מבית אימו, אשר נותנות כבוד לעבר אבל מחדשות בטכניקות, צילחות עדכני וחומרי גלם מוקפדים.

ארוחה סילבסטר זוגית במסעדת אל עאשי תעלה 450 ₪ ותכלול:  לחם ומטבלים, 2 ראשונות לבחירה, 2 עיקריות לבחירה, קינוח חגיגי לבחירה ושתייה חמה. ארוחה לצמחונים/טבעונים במחיר 350 ₪ לזוג (יש לעדכן בעת ההזמנה האם התפריט הרצוי הוא צמחוני או טבעוני). הארוחה כוללת 4 מנות ראשונות, עיקרית גדולה, שתייה חמה ועוגיות טבעוניות של חילבה ושמן זית ישראלי מהמסיק האחרון שיסתיים עכשיו.

מסעדת אל עאשי, רחוב עולי ציון 4, שוק הפשפשים, יפו. 03-6485748

מיטבול מציעה תפריט מיוחד לערב השנה האזרחית החדשה

מיטבול Grill&Diner
מיטבול Grill&Diner, צילום עודד וגנשטיין

מסעדת "מיטבול" הממוקמת בראשל"צ, יוצאת בתפריט זוגי מיוחד במוצ"ש, 31.12.16, לרגל הפרידה משנת 2016 ותחילתה של השנה האזרחית החדשה. תפריט הסילבסטר כולל קוקטייל מיוחד, נתח בוצ'ר פרימיום זוגי במשקל 600 גרם סינטה או אנטריקוט – 315 ₪, נתח פילה – 360 ₪ , וכן מנה ראשונה לבחירה ותוספת לבחירה. לסיום הארוחה קינוח קרפ תותים ומסקרפונה – 45 ₪.

נתח הבוצ'ר מוגש על עגלת קצבים והפריסה נעשית לעיני הקהל. הכנת הנתחים בגדלים הללו שומרת על עסיסיותם ומאפשרת קבלת מעטפת קריספית ושחומה, והבשר רך  וטעים.

מיטבול, דרך המכבים 8 , ראשון לציון איזור התעשייה הישן. 03-9646468

מלון דן תל אביב: ארוחה לערב הסילבסטר בניצוחו של שף עובד אלפיה

מלון דן ת"א

מלון דן ת"א, צילום יורם אשהייםמלון דן תל אביב מציע ארוחה מיוחדת לערב הסילבסטר בניצוחו של שף המלון עובד אלפיה, שתוגש במוצאי שבת 31/12/16. הארוחה תוגש במסעדת D בלובי של מלון דן תל אביב בסגנון Buffet, ותציע מנות מגוונות העושות שימוש בחומרי גלם איכותיים.בארוחה מנות פתיחה, מנות עיקריות וקינוחים. בין המנות: סביצ'ה דג ים בבישום ישראלי, רוסטביף מקומי באיולי חרדל וצלפים, טאטקי אנטריקוט ברוטב יין דוקסל פטריות ואפונה סינית, שוק אווז קונפי במרמלדת תפוז וקרם ראטה מעושן, קרמבל תפוחי עץ פינק ליידי וגלידת תרמילי וניל, וטראפלס שוקולד ולרונה קרם וניל ומרמלדת תפוז.

במהלך הארוחה ייהנו הסועדים ממגוון קוקטיילים שיוצעו לאורך כל הערב, וכלולים במחיר: 250 ₪ לאדם לכל הארוחה, החל מ- 21:00 עד הלקוח האחרון.

מלון דן, הירקון 99 פינת פרישמן, תל אביב. 03-5202525 

יאסו יווני לחגיגות סוף השנה אזרחית ב"ג'קו – מאכלי ים" ברמת השרון

ג'קו מאכלי ים
ג'קו מאכלי ים, צילום אפיק גבאי

ב- 31.12 המסעדה תלבש חג ותהיה מקושטת באווירת הסילבסטר, תארח את הזמר היווני לאונידס ולהקתו עם מוזיקה יוונית שתנעים את האווירה ותעשה הרבה שמח. בדיוק בחצות הליל, תוגש לכל הסועדים שמפניה תוססת על חשבון הבית. כמיטב המסורת יוגשו מבחר  סלטים בתוספת לחם הבית, ובתפריט מנות דגים מגוונות, היצע רחב של פירות ים, כולל מנות תמנון, וקינוחים תוצרת הבית, לצד תפריט יינות ואלכוהול עשיר. הזמנת מקומות מראש. מינימום הזמנה לסועד 200 שקל.

בין המנות המיוחדות: מרק דגים ופירות ים בסגנון בלקני, בורי זוגי פרוס בתנור עם ירקות, שרימפס ברוטב חמאה ושום, מעורב פירות ים עם שרימפס, סרטנים ומולים בשום חמאה ויין לבן, ברבוניות, דגי ים טריים, ריזוטו פירות ים – אורז ארבוריו עם ירקות שורש ושלל פירות ים, מולים טריים עם פטריות ברוטב טום-יאם וחלב קוקוס.

מסעדת ג'קו- מאכלי ים – אזור התעשייה רמת השרון, רח' החרש 8, טל.  03-5661234  (שפע חניה ברחוב הנצח בסמוך לפארק רמת השרון)

30.12: חגיגה מוקדמת של ערב השנה האזרחית החדשה ב'חוות צוק-המעדניה'

חוות צוק-המעדניה
חוות צוק-המעדניה, צילום איתיאל ציון

ב'חוות צוק-המעדניה', מסעדת ה-Farm to Table, יקיימו ערב מוקדם ומיוחד לחגיגת השנה האזרחית החדשה. ביום שישי 30 בדצמבר החל מ- 18.30 יוגשו מנות ספיישל ומגוון מבעבעים במיוחד לכבוד האירוע.

במסגרת הספיישלים יוצעו 4 מנות ראשונות ו-4 עיקריות, ביניהן: מגוון פירות ים, דגים נאים ובשרים; והכל בהתאם לחומרי הגלם הטריים, אשר יגיעו באותו יום היישר מחוות צוק, שבעמק האלה, ומהדייג. המבעבעים יוגשו בכוסות ובבקבוקים: Caseo של Tommasi, פינו שרדונה יבש (74 ₪ לבקבוק), Ca'del Borgo של Spumanti, יבש (62 ₪ לבקבוק), שמפניית Gaston Chiquet, Brut Tradition (198 ₪ לבקבוק), קאווה ברוט Gran Livenza (38 ₪ לבקבוק), Crémant d'Alsace Blanc de Blanc Brut של יקב  Pfaffenheim (87 ₪), המחירים אינם כוללים דמי חליצה של 32 ₪.

חוות צוק-המעדניה, רח' משה פרלוק 5, רמת אביב החדשה ת"א; 077-5155905

פותחים שנה אצל דניאלה

דניאלה ביסטרו בשכונה

דניאלה ביסטרו בשכונהבמוצאי שבת, 31 בדצמבר, "דניאלה ביסטרו בשכונה" תקבל את השנה האזרחית החדשה באווירה רומנטית, הכוללת בין היתר תפריט שהוכן לכבוד הערב, עיצוב המסעדה, 'פלייליסט' שיתנגן ברקע, ועוד הפתעות שמחכות לסועדים.

בין המנות הראשונות: "טטאקי" – פילה בקר צרוב במעטפת פלפל שחור וטוגראשי ברוטב אסיאתי, פטה כבד, פילטים של אנשובי – בשמן זית, עגבנייה טרייה סחוטה, פלפל צ'ילי חריף וכף שמנת חמוצה, וסלק בתנור עם חומץ בלסמי, גבינה כחולה ואגוזי מלך. המנות העיקריות יכללו סלט קיסר, פילה סלמון ברוטב חמאת מרווה, המבורגר ברוטב דמיגלאס ומעליו פטריית פורטובלו גדולה, וטורטליני דלעת ובטטה.

דניאלה ביסטרו בשכונה, מעבר יבוק 5 (פינת נחלת יצחק) תל אביב. הזמנת מקומות מראש: 03-7575477

סילבסטר במסעדות כרמים של השף סהר רפאל

מסעדת כרמים באר שבע
מסעדת כרמים באר שבע, צילום עזר חדד

מסעדת כרמים באר שבע – מסיבה סוערת בניצוחו של הדי-ג'יי ערן דבורה ועמדות שפים פעילות מפוזרות ברחבי המסעדה, שיציעו מבחר מנות כגון: צלעות טלה מוגשות בציר דמי גלאס ופירה עשוי על הפלנצ'ה; סשימי טונה עשויות בשמן חרדל, פיסטוקים וקוביות אבוקדו; נתחי דג צלוי על הפלנצ'ה מוגש עם קציפת ירקות שורש; שקדי עגל ברוטב בפטריות שימאגי וקרם כמהין, מוגש על ניוקי; עמדת קינוחים: קרם ברולה, מיני קדאיף ומוס שוקולד.

לצד המבחר הקולינרי יוגש במקום אלכוהול חופשי ואיכותי כגון ויסקי, וודקה, בירות מהחבית, סנגריה חמה, מבחר קוקטיילים, מבחר יינות תוצרת חוץ והארץ. המחיר: 300 ₪ לאדם, לאוכל ושתיה ללא הגבלה.

מסעדת כרמים באר שבע, דרך חברון 66 באר שבע, 08-9966444

מסעדת כרמים מושב סגולה – תפריט מיוחד אותו רקח השף סהר רפאל, אשר כולל פתיחים, מנה ראשונה, עיקרית וקינוח זוגי ב-250 ₪ לסועד.בין המנות בתפריט: סיגר דג ים – נתחי לוקוס וירקות עטופים בעלה סיגר, מונחים על קרם קונפי של בצלי שאלוט מקורמלים וקולי פלפל שושקה; מרק בויאבז – מרק פירות ים עם ירקות שורש בסגנון צרפתי, עטוף בבצק פריך; סשימי ים תיכון – סשימי טונה אדומה עם שמן זית קורטינה, קרם שום שחור, דפי צנונית, אגוזי קשיו מסוכרים ופילה של פומלית אדומה.

בין העיקריות: ניוקי וניל עם שרימפס, קלמארי ומולים טריים – בביסק סרטנים ואפונת שלג; פילה מוסר ים וניוקי ערמונים – מוגש עם פטריות כמהין, ברוטב קרם כבד אווז וקציפת ים; סינטה מיושנת צלויה בגריל – בליווי מח עצם ובטטה מקורמלת ברוטב בורדולז.כן יוגש תפריט אלכוהול עשיר, הכולל קוקטיילים, מבעבעים שיימזגו חופשי בחצות, יינות לבנים, יינות אדומים. מחירי כוסות יינות וקוקטיילים: 28-48 ₪, בקבוקי יינות: 130-410 ₪.

מסעדת כרמים, מושב סגולה (בכניסה למושב), 08-8505859

השנה החדשה של ננוצ'קה

מסעדת ננוצ'קה
מסעדת ננוצ'קה

במוצאי שבת, 31 בדצמבר, מסעדת ננוצ'קה תפתח את השנה האזרחית החדשה עם תפריט מיוחד הכולל בין היתר לחם נוודים ומים גיאורגים, קינוחים, מבחר אלכוהול עשיר, ומסיבה אל תוך הלילה.

.בין המנות הראשונו: "סלט סילבסטר" המורכב מערמונים, רימונים, צנוברים וירוקים אקזוטיים, "אצבעות עונג" – גלילי קישוא במילוי גבינה ברוטב אדום מוגש עם ברוסקטות. כדורי גבינת טופו ושקדים על מצע פסטו קשיו, מרק ארטישוק ירושלמי עם זעפרן גרוזיני, ואספרגוס צרוב בפלנצ'ה עם שקדים קלויים, מלח ולימון. מנות עיקריות: חינקלי פטריות כמהין, החריימה של ננוצ'קה, קציצות מנגולד על אורז פרא, קדירת ירקות שורש, וחצ'פורי אימרולי בליווי סלט נענע וזוקיני צעיר.

מחיר לסועד: 250 ₪. כל סועד יבחר לעצמו מנה ראשונה ומנה עיקרית. לכל זוג סועדים תוגש צלחת קינוחים מגוונת ומפתיעה. לקראת חצות, בסמוך לספירה לאחור, תחל מסיבת הסילבסטר המסורתית של ננוצ'קה שתימשך אל תוך הלילה.  הזמנת מקומות מראש: 03-5162254.

ננוצ'קה, לילינבלום 30 תל אביב

סטנדרט וודקה מציגה: חגיגות נובי גוד

נוביגוד - סילבסטר נוסח רוסיה
נוביגוד – סילבסטר נוסח רוסיה

במשך שנים התרגלנו לצאת למסיבות סילבסטר במסגרת חגיגות סוף שנה האזרחית, וציינו אותה בארוחות במסעדות ומסיבות במועדונים. רק מעטים הכירו את נובי גוד – מסיבה ביתית עם חברים, המלווה בהרבה אלכוהול ושפע של כיבוד.

יש חוגגי נובי גוד שפותחים את בתיהם לאורחים, כמיטב המסורת, אחרים חוגגים עם חבריהם, וכדי שכולם יוכלו לחגוג את השנה החדשה, החליטו ברוסקי סטנדרט וודקה להרים את הכפפה, ולבנות פלטפורמה אליה כל מי שרוצה לארח חגיגות נובי גוד יוכל להצטרף, ולהציע את חגיגותיו לאנשים. לפלטפורמה שמציעה חגיגות נובי גוד לקהל הרחב, הצטרפו אנשים פרטיים, מארחי eatwith ואחרים. גם אתם מוזמנים להכנס ולצרף את מסיבת הנובי גוד שלכם, לציין האם היא פתוחה לקהל, ואם כן מה היא מציעה ובאיזה מחיר. בין החוגגים יוגרלו פרסים רבים.

לפירוט אירועי הנובי גוד New year as it should be

סילבסטר של משתה קוניאק ובשרים במסעדת דלידה

מסעדת דלידה
מסעדת דלידה, צילום אפיק גבאי

במסעדת דלידה התל אביבית יחגגו גם השנה עם משתה של 6 מנות בשרים, קינוח וקוניאק ב- 280 ₪. בין המנות של שף דן זוארץ: קובה נייה עז על ברוסקטה, ריזוטו צוואר טלה, רביולי שוק אווז, בטן חזיר בצלייה איטית. קוניאק של פייר פרנן לשתייה איך שרוצים (סטרייט, עם קרח, בצ'יסר או עם תוספת) ללא הגבלה.

דלידה, רחוב זבולון 7 תל-אביב.  03-5369627

דלידה בר נובי גוד סטייל

בדלידה בר יחגגו בערב השנה החדשה בסגנון נובי גוד. השף דן זוארץ והסו-שף אסף מעוז  רקחו מנות כמו וודקה אנד אויסטר – 30/170, מועבט רוסי- סלטים רוסיים ובליני- 55, סלמון כבוש, קרם סלק ובריוש- 52, יערות מוסקבה- 38, טרין חזיר כפרי- 43, פלטת שרקוטרי- 54, לשון טונאטו- 38, בורשט ופלמיני שמנת חמוצה- 38, כרוב ממולא בטן חזיר- 38. את תפריט האלכוהול והקוקטייל הרגיל ילוו הרבה מאוד בקבוקים של וודקה רוסקי סטנדרט.

דלידה בר, זבולון 8 תל-אביב. 03-5369627

סילבסטר במסעדות Tatti

ספיישל סילבסטר בטאטי
ספיישל סילבסטר בטאטי, צילום ליאון דווידוף

בראסרי Tatti  גבעתיים וביסטרו Tatti Loft יהוד, מקבלים את השנה האזרחית החדשה בתפריט סילבסטר מיוחד. בין המנות: ברווז ויאטנמי לימון דבש וצ'ילי-  56 ₪, כבד אווז ושעועית טורקית  62 ₪, קרוסטיני טרטר בקר טרפל שחור – 58 ₪, ריזוטו סלק ושרימפס – 72 ₪, סלטימבוקה עגל (אסקלופ מגולגל עם חזה אווז מעושן) מרווה פטריות ויין פורט –  80 ₪. קינוחי סילבסטר: שטרוייזל פחזנית במילוי גנאש שוקולד-אספרסו – 42 ₪, טארט לימון פירות-יער ותותים – 41 ₪.

לכתובות סניפי Tatti

חנוכה חג המולד ושנה אזרחית חדשה במסעדות 'טייגר לילי'

טייגר לילי
טייגר לילי

במסעדות 'טייגר לילי' יקיימו שבוע של Happy Holidays במסגרתו יחגגו בימים 25-31 בדצמבר מ- 19.00 את חנוכה, חג המולד והשנה האזרחית החדשה עם אוירה משמחת במיוחד, מנות ספיישל וקוקטיילים.

בין מנות הספיישל: ספרינג רול קונג – ספרינג רול מאודה עם שרימפס קצוץ, ג'ינג'ר, גזר, נבטי אלפלפא ועשבי תבלין, מוגש ברוטב צ'או צ'או תאילנדי (מנה ראשונה, 48 ₪); ספיישל פלא פלנצ'ה – דניס שלם ממולא בלמון גראס, ג'ינג'ר וכפיר ליים על הגריל, המוגש לצד סלט אננס, פפאיה וצ'ילי טרי (מנה עיקרית, 108 ₪); קינוח ספיישל של מוס ליצ'י וחלב קוקוס עם קרם ליים, רוטב פסיפלורה ופירות יער וטוויל שומשום מלוח (42 ₪).

טייגר לילי רמת החייל – הברזל 32, ת"א; טייגר לילי שרונה מרקט – קלמן מגן 3, ת"א, 1-700-70-70-97

נשף סילבסטר במסעדת סיטארה

מסעדת סיטארה
מסעדת סיטארה, צילום בן יוסטר

כבכל שנה, גם השנה תקיים מסעדת סיטארה בתל אביב את האירוע המסורתי – נשף הסילבסטר שמשלב אוכל, מוסיקה ואווירה ועיצוב.

במהלך הערב יוגש תפריט אוכל מיוחד אשר הורכב מהמנות הנבחרות בתפריט המסעדה, ובנוסף מנות ייחודיות אשר הוכנו במיוחד לערב הסילבסטר על ידי שף יואב בר. תפריט האלכוהול בנשף הורכב בשיתוף מותג וויסקי מקאלן, לצד קוקטיילים של מקאלן שנרקחו על ידי צוות בר סיטארה עם נציג מקאלן העולמי.

על הערב ינצח די ג'יי פאנקי פיש עם פלייליסט שהורכב במיוחד עבור ערב השנה האזרחית החדשה בליווי כנריות אשר ייצרו ביחד חוויה מוסיקלית. בחצות תתחיל מסיבת סילבסטר שמחה במיוחד שתמשיך אל תוך הלילה. מינימום הזמנה לסועד: 400 ₪, כולל שי קטן ויוקרתי לכל זוג אורחים. הגעה החל מ- 19:30.

סיטארה- רוזנבלום הרצל 8, סי אנד סאן, תל אביב. 03-6996633

פותחים שנה באסיה מוניקה

אסיה מוניקה
אסיה מוניקה

מסעדת אסיה מוניקה בהוד השרון עושה כבוד לשנה החדשה ומציעה ארוחת טעימות מהמטבח של צפון סין בהובלתם של השף דניאל זך והשף צ'אנג, מחווה למטבח של צפון סין משם צ'אנג מגיע – שאנדונג, האזור הקולינרי המשפיע ביותר על כל סין. מטבח שמתאפיין בטיגון קצר, רטבים מדויקים, שפע ירקות, תירס ובוטנים.

הארוחה תיפתח בכוס קאווה ובינג – לחם סיני ממולא. לאחר מכן יוגשו למרכז השולחן 8 מנות שונות, ביניהן טלה, דג סיני חריף, ירקות סיניים, כופתאות שעועית אדומה ושומשום.  החגיגות ייערכו ביום שבת 31.12.16, החל מ- 19:30. הזמנת מקומות מראש. מינימום הזמנה לסועד 150 שקל. ניתן יהיה ליהנות גם מהתפריט הרגיל של המסעדה.

אסיה מוניקה, מתחם שרונים, הרקון 2 הוד השרון. 09-7465353

מסעדת סילו תקיים ארוחת סילבסטר חגיגית בניצוחו של השף רובי פורטנוי

מסעדת סילו
מסעדת סילו

לכבוד ערב הסילבסטר, וכמיטב המסורת, יוגש תפריט ייחודי שנועד לערב זה בלבד, והוא כולל מנות ראשונות, מנת ביניים, מנות עיקריות, וקינוח סודי עד למועד הסעודה. ראשונות: חצ'פורי פטריות ומקלות פרמזן; סלט תרד עם סיגר ממולא בבשר; טרטר בקר, רוקט, ארטישוק וספרת יוגורט; טטאקי טונה אדומה, שום קונפי, יין לבן ופטרוזיליה. מנת ביניים: מרק ארטישוק ירושלמי. עיקרית – קדרות מהטאבון: גוש קובידה של סבתא אסתר, תבשיל פרסי; קדרת אונטריב ופירות יבשים; קדרה איטלקית עם קרעי פסטה טרייה. קינוח הפתעה.

הארוחה תתקיים בשני סבבים: סבב ראשון 20:00-21:00 (מוגבל לשעתיים) מחיר 400 ₪ לזוג, סבב שני 22:00-23:00 מחיר 450 ₪ לזוג. להזמנות 03-5733315.

סילו, מתחם "לה פארק" חולון, 03-5733315. חנייה בשפע בחינם

מסעדת בית שלום במטולה: ארוחה רומנטית ותפריט מיוחד

מסעדת בית שלום במטולה
מסעדת בית שלום במטולה

לקראת השנה האזרחית החדשה, מזמינים במסעדת בית שלום במטולה, לארוחה רומנטית עם מנות ייחודיות של שף מוסטפא סלילי, המבוססות על חומרי גלם טריים ומתבלינים המגיעים היישר מגינת התבלינים של המסעדה. שבת, 31 בדצמבר, מהשעה 19:00.

קבלת פנים: כוס קאווה עם ליצ'י; פתיחה: לחם רוסטיק מחמצת עם מטבל הבית וחמאת כמהין. מנה ראשונה:  עלי גפן ממולאים באורז ובשר בקר על מצע של טחינה שקדים; ספל ביסק פורלים מעושנים עם קרם פרש ושמן ריחן; סלט שומר בר, עדשים שחורות, חמוציות, שקדים וגבינת עיזים. מנה עיקרית לבחירה: נתחי אנטריקוט מיושן על מצע של פירה קלאסי, לצד רוטב שמנת פלפלת; טלה גלילי מבושם בהל וקינמון, מבושל ביין לבן, וירקות שורש על מצע של פריקי וצימוקים; פילה מוסר ים מתובל בחמאת זרעי כוסברה, על מצע של ריזוטו בורגול ושלל פטריות; ניוקי תפוח אדמה מוקפץ עם ראגו פטריות וגבינת צאן. לקינוח: הפתעה מתוקה בניחוח גלילי. מחיר הארוחה 300 שקלים לזוג.

לפרטים נוספים והזמנות: בית שלום במטולה – 04-6940767

וויסקי בר-מוזיאון ו-Singleton חוגגים את השנה האזרחית החדשה

וויסקי בר-מוזיאון
וויסקי בר-מוזיאון, צילום אפיק גבאי

וויסקי בר-מוזיאון, מתחם ייחודי המשלב בין בר ומסעדה למוזיאון וויסקי, ומכיל למעלה מ- 1,002 סוגי וויסקי ממדינות שונות, חוגג את השנה האזרחית החדשה בשיתוף פעולה עם Singleton בערב מיוחד, עם הטבות לרוכשים כרטיסים מראש.

הערב יתחיל באירוע קוקטייל, רובו בעמידה, במסגרתו יסתובבו המלצרים ויגישו מגוון מנות "Finger food"   ממטבח השף: קרפצ'יו, פילה בקר, בשרים בעישון עצמי, דגים, קינוחים ומגוון מנות ספיישל לסילבטר. לצד המנות והאוכל שיוגש עד 23:00, אלכוהול חופשי ומוסיקה משובחת לאורך הערב. בהמשך הערב יעלה די ג'יי קובי סקה, אשר ינצח על מסיבת קבלת השנה החדשה ויקפיץ את האורחים בסטים מיוחדים. בחצות  תקבל את השנה החדשה הזמרת מיכל שפירא, בהופעה מיוחדת עם קאברים מרגשים לשיריה של איימי ויינהאוס. לאחר ההופעה תימשך המסיבה בניצוחו של סקה אל תוך הלילה.

ניתן לרכוש כניסה נפרדת להופעה ולמסיבה בלבד, הכוללת שתייה חופשית לאורך הערב. מחיר כרטיס הכולל ארוחת ערב, שתייה חופשית, הופעה ומסיבה: 350 ₪ – 300 ₪ לחברי מועדון ולמשלמים מראש. מחיר כרטיס הכולל שתייה חופשית, הופעה ומסיבה: 180 ש"ח ברכישה במקום – 150 ₪ ברכישה מוקדמת ולחברי מועדון. כניסה מ- 23:00.

וויסקי בר-מוזיאון, דוד אלעזר 27, מתחם שרונה, תל אביב. 03-9551105

רשת 'מקס ברנר' מציגה לקראת חגיגות השנה האזרחית החדשה: MAX FOR TWO – מנות שרינג

מקס ברנר
מקס ברנר, צילום אלירן ניסן

את חגיגות השנה האזרחית החדשה חוגגים ברשת 'מקס ברנר' בערב מיוחד. ערב המקדש את תרבות הארוחה הרומנטית, המורכב מתפריט מנות שרינג מיוחד שהורכב לרגל המאורע, לאכילה ביחד, שבו המרכיב העיקרי הוא השוקולד בחיבורו לתשוקה, אהבה וחושניות.

הסניפים יקושטו בבלונים אדומים לבנים, נרות, אווירה מעומעמת ומוסיקה שקטה ברקע לחוויה רומנטית. לקראת חצות תחל הספירה, לאחור ומיד לאחר מכן מוד קצבי עד אור הבוקר. מי שיחגוג בערב אינטימי בבית, מוזמן להגיע לחנות השוקולד בה יוצעו מגוון מארזים חדשים ומיוחדים כמתנה מיוחדת לערב הסילבסטר.

תפריט ערב הסילבסטר של 'מקס ברנר' כולל 3 ארוחות שרינג במחירים מיוחדים: שרינג תותים זוגי – 94 ₪, FIRST FOOD THEN CHOCOLATE – ארוחה זוגית מלאה – 199 ₪, DESSERT FOR TWO – מנת טעימות לזוג + שתייה – 129 ₪. התפריט יוגש בימים שישי-שבת 30-31.12.2016, יש לשריין מקומות מראש בסניפי מקס ברנר שוקולד בר ברחבי הארץ.

חוגגים את השנה החדשה בארוחה במלון 'אמריקן קולוני'

מסעדת ערבסק במלון אמריקן קולוני
מסעדת ערבסק במלון אמריקן קולוני

ארוחת השנה החדשה תתקיים ב-31 לדצמבר במסעדת 'ערבסק' של המלון. בתפריט שבע מנות גורמה של שף המלון, דיויד דידס, המשלב בין מנות אירופאיות קלאסיות למטבח ערבי מזרח התיכוני. כוסות שמפניה יחולקו לסועדים, ולאחר הארוחה  תערך מסיבה עם DJ  אל תוך שנת 2017.

בתפריט: 'אמוז בוש' – טרטר בסגנון ירושלמי, בורגול וטחינה; כבד אווז בצ'אטני תמרים, תפוזים ואניס; צדפות ג'ילארדינו, 'ברנדד' דג בקלה וקציפת תמכה; צדפות ים צלויות במרק שעועית לבנה עשיר מתובל בשמן כמהין; סורבה 'קלבדוס' ותפוחי גרנד סמית; פילה עגל צלוי, פטריות מורל מוקפצות ברוטב בלסמי ותימין, לצד רביולי לובסטר וביסק עם סורבה 'קלבדוס' ותפוחי גרנד סמית; פאי ערמונים מסוכרים עם קרם רום כהה ובוואריה.

31/12/2106 החל משעה 19:00, 780 ₪ לסועד. להזמנות: 02-6279777 או במייל [email protected]

מלון אמריקן קולוני, רח' לואי ונסן 1, ירושלים, 02-6279777

חוגגים סילבסטר במסעדות של ישרוטל

המסעדות של ישרוטל
המסעדות של ישרוטל, צילום אנטולי מיכאלו

לכבוד הסילבסטר מציעות מסעדותיה של רשת ישרוטל: ווסט סייד במלון רויאל ביץ' תל אביב, מוסקט במלון מצפה הימים ובר אימפריאל רד במלון כרמים, תפריטי טעימות, מנות ספיישל וקוקטיילים מיוחדים לכבוד סוף השנה הלועזית.

מסעדת ווסט סייד בניצוחם של השף איתן מזרחי והשף עמרי כהן, תציע לכבוד הסילבסטר ארוחת טעימות לצד די ג'יי אורח שינגן לתוך הלילה. התפריט כולל חמש מנות פתיחה למרכז שולחן. בין המנות העיקריות: פילה בקר על מצע פירה כמהין, מח עצם ובצלי פנינה מזוגגים ברוטב בורדולייז, ניוקי פטריות וערמונים פטריות צלויות, ציר פורצ'יני וכמהין, תרד וחלמון קונפי , סלמון במרינדה קרם בטטה לבנה, סלקים אפויים על מלח, שימג'י בגלייז טריאקי ופרח זוקיני בטמפורה. לקינוח ניתן לבחור מבין ארבע מנות. כל ארוחה תלווה בקוקטייל מיוחד לסילבסטר על בסיס ג'ין, לצד שתייה קלה, מים מינרלים ויין הבית אדום/לבן שיחולקו באופן חופשי כל הערב. בחצות יחולקו כוסות קאווה. מחיר לסועד 420 שקלים. כשר.

מלון רויאל ביץ', הירקון 19, תל אביב יפו. להזמנות: 03-740-5054

מסעדת מוסקט ממוקמת במלון מצפה הימים וצופה לנוף הגלילי. תפריט הגורמה הבשרי של מסעדת מוסקט, נשען ברובו על תוצרת החווה האורגנית של מלון מצפה הימים. ירקות ופירות טריים שנקטפו בבוקר, בשר מיושן ועז טעמים, שמנת וגבינות משק בשלות עבודת יד תוצרת המחלבה שבמקום, בצקים תפוחים ועשבי תיבול הנקטפים סמוך להגשת המנות –  מרכיבים תפריט עונתי יצירתי ומענג הזוכה לשבחים  רבים בארץ ובעולם. לכבוד הסילבסטר מסעדת מוסקט תציע מנות ספיישלים לצד התפריט הקבוע. בנוסף כל סועד יקבל כוס קאווה עם הארוחה. לא כשר.

מלון מצפה הימים, ראש פינה, להזמנות: 04-699-4555

בר אימפריאל-רד במלון כרמים בהרי ירושלים, הוא הפרויקט משותף של בר האימפריאל מתל אביב ורשת מלונות ישרוטל, עם תפריט אוכל כשר מגוון.לרגל חגיגות הסילבסטר בר אימפריאל רד משיק שני קוקטיילים מיוחדים עבור 2017 שנקראים Honey Bunny (קלבדוס, פולי טונקה, דבש, נגיעת לימון ושמפניה) – קוקטייל אימפריאל מקורי. השני  הוא French 75 (ג׳ין טנקירי, לימון, סוכר ושמפנייה) – קוקטייל קלאסי.

מלון כרמים, קריית ענבים. להזמנות: 02-5489809

סילבסטר במסעדת TYO היפנית

מסעדת TYO
מסעדת TYO, צילום יאמא סאן

כמדי שנה המסעדה היפנית תקיים את חגיגות השנה החדשה, ותחגוג את ערב הסילבסטר באווירת ג'יימס בונד עם תפריט ספיישלים מיוחד ומגוון רחב של קוקטיילים על טהרת המרטיני. השף יאמה סאן הרכיב את תפריט הספיישל ויציע מנות מיוחדות לערב הסילבסטר הכוללות מנת פתיחה למרכז השולחן, מנה ראשונה ועיקרית לבחירה, וצלחת קינוחים. מחיר לסועד: 19:00 – 22:00 – 280 ₪, החל מ- 22:00 360 ₪.

בנוסף מציעה TYO  מגוון מנות בתפריט המשלוחים, לאלו החוגגים את הסילבסטר בבית. התפריט כולל מגוון מנות מהמטבח היפני החדש- מגוון. ניתן להזמין באתר האינטרנט או 03-9300333. ערב הסילבסטר בהזמנת מקום מראש.

TYO  מונטיפיורי 7, תל אביב. 03-9300333

חוגגים ב- AMAMA מבית TYO

מסעדת AMAMA  הינה רשת אוכל רחוב יפני ברמת החייל. לחגיגות הסילבסטר הרכיב השף יאמה סאן תפריט ספיישלים שיכלול מנת פתיחה, ראשונה ועיקרית לבחירה, וקופסת הפתעות מתוקות לקינוח.

בין הראשונות לבחירה: סלט אצות ים ואטריות זכוכית, מיקס טטאקי. בין העיקריות: NEW YEAR קומבינציה, סיירו לוקוס. מחיר לסועד: 19:00 – 22:00 – 180 ₪, החל מ- 22:00  – 250 ₪.

 AMAMA  – הברזל 34 רמת החייל, תל אביב. 03-7781101

חגיגות סילבסטר במסעדת Nithan Thai

מסעדת Nithan Thai
מסעדת Nithan Thai, צילום עופרה רון מזור

"Nithan Thai" הינה מסעדה בעלת תפריט אסייתי, המבוסס על חומרי גלם תאילנדיים. התפריט מאופיין בצבעים, טעמים וחומרי גלם מכל רחבי אסיה. השף שחף שבתאי, וסאני דרעי, הקונדיטורית במאפיית הבוטיק האסייתית Backdoor מציגים תפריט טעימות לערב הסילבסטר, אשר את חלקן יצר השף שחף שבתאי כתוצאה ממפגש עם השף ג'וזה אווילאז' – בעל שני כוכבי מישלן.

ארוחת הטעימות תכלול 9 מנות: ראשונות, עיקריות, שתי מנות קינוחים, ומגוון הפתעות במהלך הערב המאוחר. מחיר לסועד 360 ₪ (בהזמנת מקום מראש).

Nithan Thai, הארבעה 21 תל אביב. 03-5600555

NG בנווה צדק בחגיגות הסילבסטר לקרניבורים

מסעדת הקרניבורים NG
מסעדת הקרניבורים NG, צילום מיטל סולומון

מסעדת NG מנווה צדק, מתמחה בבשר FARM TO TABLE ישירות ממגדלים מובחרים, ומזמינה את הקרניבורים לחגיגות סילבסטר של ארוחת טעימות עם 11 מנות, ביניהן 5 מנות ראשונות. בעיקריות: נתחי טלה, נתח קצבים, סטייק NY, ראמפ סטייק, בליווי תוספות. לסיום קינוחים. מחיר לאדם בארוחה: 280 ₪ (מינימום זוג לארוחה, בהזמנת מקום מראש).

NG בר מסעדה בנווה צדק, אחד העם 6, נווה צדק תל אביב. 03-5167888

חגיגות השנה החדשה במסעדת Par Derriere

מסעדת Par Derriere
מסעדת Par Derriere

בר יין תל אביבי והגינה הסודית של מתחם נגה ברחוב בת עמי ביפו, עורך כמדי שנה מסיבת סילבסטר בגינה. המסיבה תתחיל ב- 20:30. על המוזיקה הופקד DJ   מתן דרומבוס עם מוזיקת גרוב. לאורחים יוצע בופה ענק, בו יוגשו מנות סלטים, תוספות, בשרים ודגים על האש בגריל פחמים. בגזרת האלכוהול יוצעו לאורחים בר משקאות חופשי הכולל משקאות מבעבעים, בירות, יינות אדומים ולבנים לבחירה. המחיר: 300 ₪ לאדם (בהזמנת מקום מראש).

פר דרייר – Par Derriere,  בת עמי 7, תל אביב-יפו, 03-629-2111

חוגגים שנה חדשה בדאבל סטנדרט

דאבל סטנדרט
דאבל סטנדרט, צילום חיים יוסף

בר קוקטיילים בבעלות המיקסולוג יותם שילה, הנותן בילוי איכותי מבחינה קולינרית ואלכוהול, יציע לכבוד הסילבסטר ארוחת טעימות וקוקטיילים זוגית. הארוחה כוללת 3 מנות חלוקה לזוג, ביניהן בשר מפורק בבישול ארוך בבירה שחורה ונשנושי בטטה, או טרטר דג לבן במיסו עגבניות. בגזרת האלכוהול יוגשו 2 קוקטיילים לבחירה ומגוון משקאות הבית. למנה אחרונה יוגש קינוח או קוקטייל קינוח לבחירה (טקילה שוקולד לבן וצ׳ילי). המחיר 190 ש״ח  לאדם (בהזמנת מקום מראש). לאלו החוגגים את הסילבסטר בבית: ניתן לרכוש  בחנות הווירטואלית הראשונה לקוקטיילים מבוקבקים מבית ה"דאבל סטנדרט" המגיעים עד הבית.

דאבל סטנדרט – דיזינגוף 247 תל אביב (פינת נורדאו), 03-5550966

ספרטה היוונית של תל אביב

ספרטה היוונית
ספרטה היוונית, צילום אפיק גבאי

מסעדת ספרטה החדשה נבנתה במודל קולינרי המשחזר עבר הסועדים חוויה יוונית אותנטית, הכוללת מנות יווניות מסורתיות בטעמים וניחוחות ים תיכוניים עם אווירת טברנה שמחה וחגיגית. לרגל חגיגות הסילבסטר מציעים במסעדת "ספרטה" תפריט יווני עשיר וחגיגות בטברנה יוונית הכוללת הופעה חיה  של נגן בוזוקי והזמר היווני אנדראס ממיקונוס. בגזרת האלכוהול יוגשו אוזו, וודקה, ויסקי, בירות ויין חופשי. המחיר 500 ₪ לזוג .

"ספרטה", ירמיהו  54 תל אביב, 03-6056575

חוגגים סילבסטר ב- 206 גריל בר במחיר 206 ₪ לזוג

206 גריל בר
206 גריל בר, צילום אפיק גבאי

מסעדת 206 גריל בר מציעה סעודת בשרים זוגית לרגל השנה האזרחית החדשה.הארוחה תוגש ביום שבת 31.12.16 החל מהשעה 19:00 ותכלול: שתי מנות ראשונות לבחירה: סלט עשבים, קרפצ'יו בקר, כנפיים ברוטב צ'ילי, כרובית ברוטב קיסר ופרמזן, חומוס 206 קלאסי. 2 מנות עיקריות לבחירה מהתפריט המגוון (סטייק אנטריקוט 350 גר' בתוספת 30 ₪ לאדם). קינוח זוגי. 2 כוסות יין או בירה. מחיר לארוחה זוגית – 206 ₪.

206 גריל בר – השחם 30, פתח תקווה. 8206 * שלוחה 3 #

חוגגים סילבסטר במתחמי ה-VIP של יס פלאנט עם תפריט חגיגי ומיוחד, סרט והרמת כוסית בחצות

מתחמי ה-VIP של יס פלאנט
מתחמי ה-VIP של יס פלאנט

רשת יס פלאנט, מציעה לפתוח את השנה האזרחית החדשה בבילוי מהסרטים במתחם ה- VIP, עם תפריט מיוחד והרמת כוסית חגיגית. מתחמי ה- VIP ביס פלאנט חיפה, ראשון לציון ובאר שבע יציעו בערב הסילבסטר 31/12/16 ארוחת שף בטרקלין ה- VIP, באווירה רומנטית ואינטימית, הקרנת סרט לבחירה ממבחר שוברי הקופות העכשוויים, וכמיטב המסורת הרמת כוסית בדיוק בחצות.

תפריט הסילבסטר יכלול תוספות גסטרונומיות כגון: מרק בצל בנוסח פרובנס ומרק שלושת הפטריות עם נגיעות חמאת כמהין, אורז קארי בסמטי אדום לצד בטטה ודלעת ברוטב חלב קוקוס, מאפה עלי פילו בסגנון טורקי במילוי עלי תרד, פיצות ייחודיות, ועמדת בורגר פורטובלו: לחמניות ביס אמריקאיות מתוקות עם המבורגר פורטובלו במעטפת טמפורה. בחלק מהעמדות המנות יוכנו לעיניי הלקוחות, לסיום מבחר קינוחים, ביניהם עמדת פבלובה, טראפלס צרפתי עטוף בקקאו הולנדי, טארטלטים. כמו כן ייהנו האורחים ממזנון קולנוע הכולל פופקורן, נאצ'וס, גלידות, שתייה קרה וחמה חופשי וללא הגבלה לאורך כל הערב, וכמובן מצפייה בסרט בכורסאות.  יש להגיע 45 דקות לפני תחילת הסרט על מנת ליהנות מארוחת הערב.

מחיר כרטיס בקופה: 199 ₪ לאדם. הכניסה מגיל 18 ומעלה בלבד. אורחי המתחם בערב השנה החדשה יוזמנו להרמת כוסית חגיגית, לקראת הספירה לאחור בחצות – לפני הקרנת הסרט או אחריה, בהתאם למועד ההקרנה הרצוי.

להזמנות כרטיסים ולצפייה בתפריט המלא

חגיגות סילבסטר בפאסטל

מסעדת הבראסרי פאסטל
מסעדת הבראסרי פאסטל, צילום נועם נכון

מסעדת הבראסרי הישראלי פאסטל חוגגת את פתיחת השנה החדשה בארוחה חגיגית עם תפריט מיוחד שהכין השף הלל תווקולי במיוחד לערב זה:כל סועד יוכל לבחור מנה ראשונה מבין: מרק ארטישוק ירושלמי עם צ'יפס ארטישוק, גרידת תפוז, דמי גלאס וקרוטוני לחם שיפון, סשימי דג ים עם פלחי הדרים, וינגרט תפוז-דם, אפונת שלג, פרג וגרגר נחלים ו-פטה כבד אווז סירופ חבושים, מוסטרדה, תפוז קומקווט וקקאו. מנת ביניים: טורטליני מנגולד וגבינת צאן עם סלסלה של עגבניות מהאש, זיתי טאסוס, קציפת עיזים וסומק מהרי יהודה.

עיקרית לבחירה: בר ים בריגול עם סביבוני ארטישוק, גזר, שומר, צימוק קלמטה, רוטב קטיפתי של ציר דגים ושמנת, חזה ברווז עם קרם חבושים, קייל, ציר ברווז חמוץ-מתוק, צ'ילי, קאשיו וכוסברה ואורזו לובסטר ערמונים עם אפונת גינה, חמאת מנדרינות וקראמבל אדמה בוערת. לסיום קינוח זוגי לבחירה: טירמיסו הדרים, גרנד מרנייה ואבקת תפוז, רייס פודינג, תותים חמים ונוגטין, נמסיס שוקולד, ג'לי הנסי גלידת מסקרפונה ומרק שוקולד חלב וקרמל. בקבלת הפנים סנגריה חמה וערמונים, והערב ילווה במוזיקה מעמדת DJ והפתעות נוספות.

הערב יחולק לשני סבבים: בסבב הראשון הושבה עד 19:45 והארוחה תעלה 250 שקלים לסועד. ההושבה בסבב השני תהיה החל מ-20:45 ומחיר הארוחה יהיה 350 שקלים לסועד, כולל הרמת כוסית בחצות עם כוס שמפניה איכותית של MOET. יש להזמין מקומות מראש,

פאסטל, שד׳ שאול המלך 27, מתחם האופרה ומוזיאון תל אביב. 03-6447441

סילבסטר בחיפה: באניס

באניס בחיפה
באניס בחיפה, צילום יפית בשבקין

בבאניס הפועל כדיינר אמריקאי, יחגגו את הסילבסטר עם תפריט ספיישל של השף רוברט סעד והמון אלכוהול. את המילקשייקים והפנקייקים יחליפו לערב אחד מבחר מנות ראשונות כמו גלילות אנטריקוט  במילוי חוביזה, בצל מטוגן וצנוברים; קוקטייל נקניקיות במילוי גבינה מעושנת ומעדן אווז, עטופות בציפוי פריך; קבבוני טלה בגריל על מצע בצק דק אפוי בזילוף טחינה ירוקה וירקות שוק אפויים בתנור. בין העיקריות: עופיונים ממולאים בפריקי אפויים בתנור; שיפודי אנטריקוט על מצע תרד ושעועית ירוקה; מדליוני פילה בקר בגריל על מצע פירה.

לקינוח ניתן לבחור בין מוס טריקולד; עוגת שוקולד הדרים חורפית ועוגת גבינה עם דובדבני אמרנה. לחוגגים תוגש בכניסה כוס סנגרייה ובחצות יחולקו לכולם כוסות יין מבעבע להרמת כוסית לשנה החדשה. על עמדת הדי ג'יי: הבעלים ליאת להט. המחיר: 250 ₪ לאדם, 450 ₪ לזוג.

באניס, שדרות הנשיא 121 חיפה. 04-8363020

חגיגות סילבסטר ביאקימונו

יאקימונו תל אביב ואילת
יאקימונו תל אביב ואילת, צילום מיטל סלומון

מסעדת יאקימונו רוטשילד ויאיקימנו רויאל ביץ' אילת (כשרה) יציעו תפריט חלוקה זוגי שתוכנן במיוחד לערב השנה החדשה: בחלק הראשון של הארוחה תהיינה מספר מנות למרכז שולחן כגון: קאיסו ספיישל – סלמון נא, אטריות שעועית, מבחר אצות, מלפפונים ואבוקדו ברוטב השף, מאגורו פפר – פרוסות טונה מפולפלת וצרובה ופרוסות לימון ברוטב סויה וג'ינג'ר ועוד. בשלב השני ניתן יהיה לבחור שתי מנות עיקריות מבין: בלק קוד – נתח קוד שחור ברוטב מיסו ואטריות זכוכית, פילה בקר יאקימונו – קוביות פילה בקר ברוטב באטייאקי בליווי מבחר פטריות וירקות ועוד.

מחיר הארוחה הזוגית ברוטשילד- 680 שקלים כאשר יינתן גם קינוח לבחירה את התפריט ילוו יינות ספיישל רזרב של רקאנטי. ובמהלך הערב יופיעו הרכב של 3 נגנים וזמרת. ניתן יהיה גם להזמין מתפריט המסעדה במינימום הזמנה לסועד: סבב ראשון 21:30-19:00 (מינימום 250 שקלים לסועד) לסועד, סבב שני מ-22:00 עד לסוף הערב (מינימום 350 שקלים לסועד).

מחיר הארוחה באילת 660 שקלים  כולל בקבוק יין לבחירה מיקבי רמת הגול.. ניתן יהיה להזמין גם מתפריט המסעדה במינימום של 330 שקלים לסועד. סבב ראשון עד 21:30, סבב שני מ-22:00.

יאקימונו תל אביב – רוטשילד 19, תל אביב. 03-5175171/2; יאקימונו רויאל ביץ' אילת – כשר. טיילת החוף הצפוני. 052-8028877

מורל טאפס עולמי בחיפה

מורל טאפס עולמי בחיפה
מורל טאפס עולמי בחיפה

במורל טאפס עולמי שבעיר התחתית של חיפה, יקבלו את 2017 עם 8 מנות של השף הוותיק לירז קריספין: לחם ומטבלי הבית; מרק אפונה חם עם קרוטונים ושמנת חמוצה; סביצ'ה פרידה עם בצל סגול, קוביות עגבניה ופרי העונה; קרפצ'יו סינטה עם פטריות פורטבלו, בלסמי מצומצם ופרמז'ן רג'אנו; סלט ירוק – מבחר ירוקים עם פילה תפוז ואשכולית אדומה; סורבה פרי העונה; סינייה של מוסר ים עם כרובית, תפוחי אדמה, בצל ועגבניות מקורמלות; טאפס שמיני לבחירה: קסרול פירות ים – שרימפס, קלמארי ומולים בציר סרטנים או רוסיני עגל- פילה עגל  שמעליו כבד אווז עם פירות יער ודמי גלאס  על בגט טרי. בסיום- קינוח הבית זוגי. לכל סועד תוגש כוס ברוט ומשקאות אלכוהול נוספים. המחיר 195 ₪  לסועד. לא כשר.

מורל, הנמל 33 חיפה, 04-8441404

לה ביסטרו בר בחולון: ארוחת ערב חגיגית והזמרת נוי דקל

לה ביסטרו בר בחולון
לה ביסטרו בר בחולון

מסעדת לה ביסטרו בר שבמתחם עזריאלי בחולון, מזמינה אתכם ליהנות מארוחת ערב הכוללת תפריט עשיר של מגוון טעמים וניחוחות. את החגיגה תלווה הזמרת נוי דקל. בין המנות באותו ערב:

פתיחה (לבחירה):  אנטיפסטי שלל ירקות אפויים בתנור בליווי גבינת פטה מגורדת ובלסמי; מוס כבד בליווי ריבת בצל וקרעי טורטיה; קבבוני דגים בליווי סלסלת עגבניות וצזיקי. בין העיקריות לבחירה: ניו יורק אנטריקוט –  300 גרם בליווי סירות תפוחי אדמה; נתח פילה סלמון ברוטב לימונענע בליווי שעועית ירוקה מוקפצת; מחבת פירות ים – מיקס שירמפס, קלמרי, ניוקי ועגבניות שרי ברוטב חמאת שום ויין.קינוחים: צנצנת קראמבל גבינה ותות; צנצנת ריבת חלב וקרם קפה על מצע של בראוניז, ריבת חלב בציפוי גנאש ואספרסו; מוס שוקולד בלגי במרקם קטיפתי, בציפוי גנאש שוקולד חלב. אלכוהול: כוס למברוסקו, קווה או יין. המחיר 250 שקל לסועד.

LE BISTRO BAR  – הרוקמים 26, חולון.  03-6047485

חוגגים את השנה האזרחית החדשה בציונה

קפה ציונה בנס ציונה
קפה ציונה בנס ציונה, צילום איתיאל ציון

"קפה ציונה", מטבח פיוז'ן ישראלי, מזמינים לערב טעים, נעים וחגיגי, לצד תפריט של מנות מיוחדות של השף ניר תמרי,  קאווה כיד המלך, ומוזיקה משמחת עם  הדי.גיי' דניאלה בוס, שתנגן  טיונים גלובליים – צועניים ועבריים, ותפתח את השנה בסימן של שמחה ואופטימיות.

בין המנות המיוחדות לסילבסטר:  עלי גפן על מצע סלט טבולי איטלקי (36 ₪), פילה דג ים עטוף עלי מנגולד, פטריות ופקאנים, לצד שומר צלוי, ברוטב יין לבן וחמאה (86 ₪), לביבות גבינה ותפוח אדמה על מצע קציפת עיזים, טפנד שחור וגרבלקס (38 ₪), רביולי גורגונזולה ותירס ברוטב עגבניות בהיר (68 ₪), מוס שוקולד לבן, פירות יער ותותים (42 ₪).

קפה ציונה, ויצמן 18, נס ציונה. 08-8586565

רשת המסעדות האיטלקיות 'פיאנו פיאנו'

פיאנו פיאנו
פיאנו פיאנו, צילום אגמדיה

לכבוד סילבסטר אפשר רועי חנין, השף הראשי של המסעדות האיטלקיות 'פיאנו פיאנו', לשפים של כל מסעדה (כפר סבא, יקנעם ונתניה) לבנות תפריט ספיישלים לכבוד הסילבסטר לצד התפריט הרגיל של המסעדה (לא כשר).

במסעדה בכפר בסבא יציע שף נמרוד מרום בתפריט סיגר פטה כבד ביין מרסלה (58 ₪), טורטליני שרימפס וביסק סרטנים (82 ₪), וקינוח שחיתות המורכב מגנאש שוקולד ומרשמלו, פילו פריך בסוכר קינמון, קציפת פטיסייר וניל, תותים מסוכרים, שברי מרנג, ברולה בננה וקולפניות שוקולד לבן (42 ₪).

פיאנו פיאנו
פיאנו פיאנו, צילום אגמדיה

שף דייב בגיו מציע בנתניה כבדים וארטישוקים צרובים על מצע של פולנטה ברוטב יין אדום, ציר בקר ופלפל שחור, די מארה קרבונרה – פסטה שחורה עם קוביות פנצ'טה, שרימפס ברוטב פיקטה פיקנטי ועשבי תיבול מוגש עם חלמון, ולקינוח אקלרים במילוי קרם פיסטוק עם דובדבני אמרונה ותותים טריים.

מתוך התפריט המיוחד שבנה השף אופיר דדי בסניף יקנעם: טונה צרובה במעטפת תבלינים, אוסובוקו טלה על מצע פירה תפו"א סגול וקרם כרובית, מוסר ים עם צ'ילי טרי, ברוקומיני ונענע על קרעי פפרדלה שחורה, וקינוח קרמבו.

פיאנו פיאנו מתחם G כפר סבא – 09-7688778 , פיאנו פיאנו קניון G-6 יקנעם – 04-9121912, פיאנו פיאנו מתחם רוגובין נתניה –

09-9663663 

סילבסטר בויוינו (vivino) חיפה

ויויניו בחיפה
ויויניו בחיפה, צילום אסי פיטוקה

שף כפיר סבן ושף אוהד לוי הכינו לסועדים סילבסטר ורומנטי ברובע האיטלקי של חיפה. תוצע ארוחת טעימות עשירה (לא כשרה) הכוללת שתי מנות פתיחה, מנה ראשונה, מנת ביניים, מנה עיקרית וקינוח לצד כוס יין. בנוסף דאג עודד שטראוס, מבעלי המסעדה, לתפאורה מיוחדת ואווירה איטלקית אותנטית. מחיר לסועד – 149 ₪.

מסעדת ויויניו, מתחם פז, חיפה, 04-8229454

מסעדת 'ללה' בעמק יזרעאל

המסעדה האיטלקית היושבת בלב שדות עמק יזרעאל (צומת כפר ברוך), ממשיכה את המסורת הרומנטית שלה: קישוטי אהבה, פרח לכל אורחת וכוסות שמפייה יחולקו לכלל הסועדים. השף איתי קורנט מבעלי המסעדה, יכין הפתעות מתוקות במיוחד לכבוד ערב הסילבסטר לצד תפריט ספיישלים רומנטי (לא כשר).

ללה – צומת כפר ברוך, עמק יזרעאל. 04-6444030

מסעדת 'תטה' בפרדס חנה

מסעדת תטה
מסעדת תטה, צילום מיטל סולומון

במסעדת 'תטה' של השף ניר פרומר, יציעו בערב השנה החדשה ארוחה זוגית מלאה, הכוללת מנת פתיחה זוגית (פוקצ'ה טרייה וסלטי אנטי פסטי), 2 מנות ראשונות, 2 מנות עיקריות, 2 מנות תוספות, קינוח זוגי. הארוחה כוללת בירה "עלמה" מהחבית או/ו קווה ספרדית ללא הגבלת כמות. בין המנות פרי ידיו של השף פרומר: שניצל עגל, טורטליני ציידים, ניוקי ערמונים, וכבד קצוץ של סבתה בלה (לא כשר).

תטה – כביש 650, פרדס חנה, מתחם דור אלון. 04-6376401

מסעדת השף 'שלו ביער'

שלו ביער
שלו ביער, צילום רביב שטיין

מסעדת השף 'שלו ביער' ממשיכה במסורת, ותקיים ארוחת שף מלאה מלווה בשמפניה חופשית לאורך הערב. בנוסף, כדי להנעים את האווירה תגיע איילה לוי – זמרת בלוז. בין המנות: פטה כבד בקרואסון חמאה עם שוקולד לבן ופירות יער; בורקס סרטנים בעלי חמאה לצד ירקות כבושים בגרניום לימוני יוגורט וצלפים; סלט שורשים בויניגרט בלסמי עם דבש,;שום, תפוחים ופיצוחי גינה; פילה דג ים עם חמאת כורכום, טימין, שמנת ולימון על ריזוטו; פילה עגל על פירה כמהין, ציר בקר וקונפי גזר; וניוקי סמולינה עם שרי צבעוני, פלפל וירוקים של חורף (לא כשר). מחיר הארוחה: בין השעות 18:30-21:00 – 170 ₪ לסועד בין השעות 21:00 עד הסגירה – 190 ₪ לסועד.

מסעדת שלו ביער, שיכון האלה 6  קריית טבעון. 04-9831837

ארוחת שף ביקב שדות – עמק יזרעאל

יקב שדות

יקב שדותיקב שדות הינו יקב בוטיק הממוקם בסמוך לכרמים, במושב שדה יעקב שבלב עמק יזרעאל .לכבוד סוף השנה האזרחית הופך היקב למסעדת שף ליום אחד, ומארח את השף נועם בקר לחוויה קולינרית מיוחדת, במתכונת של תפריט סגור מראש אשר נבנה ע״י השף המארח. לצד הארוחה יוגשו מגוון יינות היקב, ושתייה קלה חופשית.

יקב שדות, שדה יעקב, עמק יזרעאל. 054-3205072

 

 

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר