רכיבים
150 גרם קמח שקדים
100 גרם קשיו מושרה לשעתיים במים קרים
שן שום אחת
שליש כוס מיץ לימון
שליש כוס מים
3 כפות שמן זית
כף טימין או אורגנו טרי
חצי כפית מלח
אופן ההכנה
טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר עד שמתקבל מרקם חלק.
עוטפים בניילון נצמד או ששמים בבד סינון.
יוצרים כדור ומכניסים למקרר ל- 12 שעות.
מחממים תנור ל- 170 מעלות.
מורחים מעט שמן זית על הגבינה, ואופים לחצי שעה.
מוציאים, מקררים ופורסים.
הערה
אפשר לאכול קר בלי לאפות – כממרח.