מאפה גבינת שקדים קשיו ועשבי תיבול

אפשר לאכול קר בלי לאפות – כממרח
מתכון טבעוני של גיל הררי HEALTHFOOD לחג השבועות

רכיבים

150 גרם קמח שקדים

100 גרם קשיו מושרה לשעתיים במים קרים

שן שום אחת

שליש כוס מיץ לימון

שליש כוס מים

3 כפות שמן זית

כף טימין או אורגנו טרי

חצי כפית מלח

 אופן ההכנה

טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר עד שמתקבל מרקם חלק.

עוטפים בניילון נצמד או ששמים בבד סינון.

יוצרים כדור ומכניסים למקרר ל- 12 שעות.

מחממים תנור ל- 170 מעלות.

מורחים מעט שמן זית על הגבינה, ואופים לחצי שעה.

מוציאים, מקררים ופורסים.

הערה

אפשר לאכול קר בלי לאפות – כממרח.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר