מאפינס בננה ותמרים מפתה

מכניסים את הבלילה לתבנית מאפינס. אופים 22 דקות. ניתן להוציא מהתבנית כשהמאפינס מתקררים מעט. צילום הרבלייף
הדיאטנית הקלינית תמר ידין – יועצת לחברת הרבלייף מציעה מתכון למאפינס בננה, שרצוי לאכול בשניים ביום האהבה וכל השנה. ערכים תזונתיים ליחידה: קלוריות: 85 קק"ל, חלבון: 2.4 גרם, פחמימה: 18 גרם, שומן: 0.8 גרם

מצרכים ל-10 יחידות

2 בננות בשלות

4 תמרים מגולענים חתוכים דק

1 ביצה

1/3 כוס רסק תפוחים

1 כפית תמצית וניל

1 כפית אבקת אפייה

1 כפית קינמון טחון

1 כפית אבקת סודה לשתייה

100 גרם קמח כוסמין

צילום pixabay

אופן ההכנה

מחממים את התנור ל-180 מעלות.

קולפים את הבננות ומועכים.

מוסיפים את הביצה והקינמון ומערבבים.

מוסיפים לבננות המעוכות את תמצית הווניל ורסק התפוחים ומערבבים.

מוסיפים את התמרים החתוכים דק.

מוסיפים את קמח הכוסמין ואבקת האפייה ומערבבים היטב.

מכניסים את הבלילה לתבנית מאפינס.

אופים 22 דקות. ניתן להוציא מהתבנית כשהמאפינס מתקררים מעט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר