מצרכים ל-10 יחידות
2 בננות בשלות
4 תמרים מגולענים חתוכים דק
1 ביצה
1/3 כוס רסק תפוחים
1 כפית תמצית וניל
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית קינמון טחון
1 כפית אבקת סודה לשתייה
100 גרם קמח כוסמין
אופן ההכנה
מחממים את התנור ל-180 מעלות.
קולפים את הבננות ומועכים.
מוסיפים את הביצה והקינמון ומערבבים.
מוסיפים לבננות המעוכות את תמצית הווניל ורסק התפוחים ומערבבים.
מוסיפים את התמרים החתוכים דק.
מוסיפים את קמח הכוסמין ואבקת האפייה ומערבבים היטב.
מכניסים את הבלילה לתבנית מאפינס.
אופים 22 דקות. ניתן להוציא מהתבנית כשהמאפינס מתקררים מעט.