מצרכים ל-6 מנות
1 שקית לקט כרובית וברוקולי קפואים
1 קישוא
2 ביצים
2 כפות קמח (ניתן להשתמש גם בקמח שקדים לרגישים לגלוטן או בקמח מחיטה מלאה)
1 גביע קוטג' 5%
1 כף גבינה בולגרית 5%
1 כפית אבקת אפייה
אופן ההכנה
להרתיח את לקט הירקות הקפוא עד שהירקות מתרככים וניתן למעוך אותם במזלג.
כשהירקות לקראת התרככות מלאה, להוסיף את הקישוא לסיר עד שיתרכך.
לצנן את הירקות ואז למעוך אותם במזלג.
לערבב בקערה את שאר הרכיבים.
להוסיף את הירקות המעוכים והמצוננים לקערה ולערבב הכל יחד.
לשמן תבניות מאפינס עם ספריי שמן.
להעביר את הבלילה לתבנית.
להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 25 דקות.