מאפינס בריאות עם כרובית קישואים וברוקולי

לשמן תבניות מאפינס עם ספריי שמן. להעביר את הבלילה לתבנית. להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 25 דקות
תמר ידין – דיאטנית קלינית יועצת לחברת הרבלייף מציעה מתכון קליל טעים ובריא שהורים וילדים יכולים להכין יחד וליהנות גם בזמן איכות וגם בארוחה מזינה שכולם אוהבים. ערכים תזונתיים למנה: קלוריות – 54 קק"ל, חלבון – 4 גר', פחמימה – 4 גרם

מצרכים ל-6 מנות

1 שקית לקט כרובית וברוקולי קפואים

1 קישוא

2 ביצים

2 כפות קמח (ניתן להשתמש גם בקמח שקדים לרגישים לגלוטן או בקמח מחיטה מלאה)

1 גביע קוטג' 5%

1 כף גבינה בולגרית 5%

1 כפית אבקת אפייה

אופן ההכנה

להרתיח את לקט הירקות הקפוא עד שהירקות מתרככים וניתן למעוך אותם במזלג.

כשהירקות לקראת התרככות מלאה, להוסיף את הקישוא לסיר עד שיתרכך.

לצנן את הירקות ואז למעוך אותם במזלג.

לערבב בקערה את שאר הרכיבים.

להוסיף את הירקות המעוכים והמצוננים לקערה ולערבב הכל יחד.

לשמן תבניות מאפינס עם ספריי שמן.

להעביר את הבלילה לתבנית.

להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 25 דקות.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר