מארז לקט לפשטידה (800 גרם) כולל ברוקולי, כרובית ובצל, שטופים חלוטים וחתוכים בחיתוך קטן וחוסכים זמן בהכנת הפשטידה
חומרים ל-6-8 מנות
1 שקית לקט פשטידה מוקפאת 800 גרם כמו של סנפרוסט
1 גביע גבינה לבנה
1 גביע קוטג'
4 ביצים
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
4 כפות קמח
2 כפות פירורי לחם
מלח, פלפל
אופן ההכנה בתבנית עגולה בקוטר 25 ס"מ
להעביר את תכולת השקית למסננת, לשטוף תחת מי ברז ולסנן.
להעביר את הלקט המופשר לקערה.
להוסיף גבינה לבנה, קוטג', 4 כפות גבינה צהובה, ביצים, קמח, פירורי לחם ותבלינים.
להעביר את הבלילה לתבנית משומנת.
לפזר את יתרת הגבינה הצהובה.
לאפות בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך כ-60 דקות עד קבלת גוון זהוב.