מאפינס תפוזים עם חמוציות ושוקולד לבן

הבלוגרית אולגה טוכשר ("המרכיב הסודי") מציעה עבור יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים פרימור מתכון למאפינס תפוזים עם חמוציות ושוקולד לבן. אם תרצו ניתן להכין אותם בתחתיות בצבעי כחול לבן לרגל יום העצמאות אבל לא רק

מצרכים ל-12 יחידות

2 כוסות קמח

2 כפיות אבקת אפייה

1 כוס סוכר

2 ביצים

1/2 כוס שמן

1/3 כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי כמו של פרימור

קורט מלח

לקישוט

חמוציות מיובשות

נטיפי שוקולד לבן

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים למאפינס.

מערבבים בקערה גדולה את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח.

מוסיפים את הביצים, השמן ומיץ התפוזים.

מערבבים היטב לבלילה אחידה וסמיכה.

ממלאים את שקעי המאפינס ל-3/4 גובה.

מפזרים מעל חמוציות ונטיפי שוקולד לבן.

אופים 20-25 דקות או עד שהמאפינס תופחים ומשחימים יפה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר