מהן 5 ארוחות הבוקר המומלצות שיעזרו לחיטוב הגוף?

הכותבת היא סוזן באוורמן, דיאטנית קלינית בחברת הרבלייף הבינלאומית, שאומרת כי ארוחת הבוקר חשובה לגוף, עוזרת לו לשמור על מסת השריר ומעניקה אנרגיה לתפקד במשך היום. לפניכם חמש ארוחות בוקר למטרת חיטוב הגוף, המומלצות על ידי מומחי התזונה של הרבלייף

ארוחת הבוקר חשובה לגוף. היא עוזרת לשמור על מסת השריר,  ומעניקה אנרגיה לתפקד במשך היום. כמובן שיש חשיבות לסוג האוכל שנאכל. בבוקר כדאי לאכול פחמימות כי הגוף משתמש בהן לאנרגיה, אך גם  מומלץ לאכול כל 3 שעות ארוחה שמורכבת מכל אבות המזון. להלן חמש ארוחות בוקר למטרת חיטוב הגוף.

 

יוגורט בתוספת סיבים תזונתיים: ארוחת בוקר מומלצת לאחר אימון, לשמירה על תחושת שובע לאורך היום. השילוב בין החלבון של היוגורט לסיבים התזונתיים, ישמור על עיכול תקין ועל איזון רמות הסוכר בדם. כדי לקבל מנת סיבים ניתן להוסיף ליוגורט סובין, או  ברנפלקס, או כף מדידה של אבקת סיבים תזונתיים כמו זו בטעם תפוח של הרבלייף.

פנקייק בריאות: החליפו את הקמח הלבן בקמח שיפון או בשיבולת שועל, הוסיפו ביצים, מעט חלב אורז/שקדים/סויה ואבקת שייק חלבון בטעם וניל שתוסיף טעם, חלבונים, מינרלים וויטמינים שהגוף צריך. אפשר להוסיף מעט שקדים ופירות יער .

פרוסת לחם שיפון עם כפית טחינה גולמית וביצה קשה: לחם שיפון עשיר בוויטמינים התורמים לערנות, לשמירה על המשקל ולחיזוק מערכת העצבים, השיער והעור. הטחינה הגולמית עשירה בסידן, מסייעת באיזון רמות הסוכר בדם, ועשירה בברזל. הביצה הקשה תורמת חלבון, ויטמין B12, סידן, ברזל, ואומגה 3 ו-6.

indiamart
indiamart

דייסת שיבולת שועל: 3 כפות של שיבולת שועל מכילות בסך הכל 90 קלוריות, והמון יתרונות בריאותיים המסייעים לשמירה על בריאות הלב, שמירה על המשקל, העלאת האנרגיה, הרגעה ושיפור מצב הרוח. שיבולת השועל טובה לעיכול, ומספקת חלבון לגוף.

צילום בועז אופנהיים
צילום בועז אופנהיים

שייק: הכי פשוט ומהיר. מכניסים לשייקר את כל הפירות הירוקים שמעניקים כלורופיל, ברזל והרבה אנרגיה. מוסיפים בננה שתספק אנרגיה, אשלגן ומגנזיום, ולבסוף שתי כפות של אבקת שייק חלבון בטעם האהוב עליכם. אבקת החלבון מעניקה את מנת הוויטמינים והמינרלים שהגוף צריך כדי לפתוח את היום כמו שצריך. לבריאות!

 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר