רכיבים ל-2 מנות
6 כפות זרעוני צ'יה
2 כוסות חלב שקדים או חלב אורז או חלב שיבולת שועל
2 כפות גדושות קקאו מובחר
1 פחית קרם קוקוס (מקוררת)
1 כף תמצית וניל
מעט קינמון
25 גרם שוקולד מריר 85% מוצקי קקאו
אופן ההכנה
לערבב טוב את הצ'יה, החלב הנבחר והקקאו עד כדי בלילה אחידה.
לגרד את השוקולד המריר ולערבב שוב.
לחלק ל-2 כוסות יפות ולהכניס למקרר ל-3 שעות.
לפני הגשה להכין את הקצפת
להכניס לבלנדר או להקציף עם מיקסר את קרם הקוקוס עם כף תמצית וניל ומעט קינמון.
לזלף מעל המוס.