חומרים
6 כפות צ'יה
1 וחצי כוסות חלב שקדים
1/2 כוס דלעת מבושלת
1 כף סירופ מייפל
1 כף חמאת שקדים או אגוזים
1/2 כפית אגוז מוסקט טחון
1/2 כפית ג'ינג'ר טחון
1/2 כפית קינמון טחון
1/2 כפית ציפורן טחון
1 כפית תמצית וניל
לשכבת הציפוי
1 כוס שוקולד מריר 90% מוצקי קקאו
2 כפות שמן קוקוס
אופן ההכנה
מערבבים את כל מרכיבי הפודינג בקערה אחת עד קבלת תערובת אחידה.
מוזגים לכוסות דקורטיביות.
הכנת הציפוי
ממיסים את השוקולד ושמן הקוקוס בבן-מארי.
מפזרים שוקולד מומס בכוס מעל הפודינג.
מכניסים למקרר ל-30 דקות.