פודינג צ'יה-דלעת

ממיסים את השוקולד ושמן הקוקוס בבן-מארי. מפזרים שוקולד מומס בכוס מעל הפודינג
מתכון של רויטל אדמוני – מחברת תוכנית הלימודים "אוכלים בריא" עבור משרד החינוך ומורה לחינוך תזונתי בבתי ספר. הדלעת עשירה בנוגדי חמצון וויטמינים ואפשר לעשות ממנה מנות יצירתיות וטעימות

חומרים

6 כפות צ'יה

1 וחצי כוסות חלב שקדים

1/2 כוס דלעת מבושלת

1 כף סירופ מייפל

1 כף חמאת שקדים או אגוזים

1/2 כפית אגוז מוסקט טחון

1/2 כפית ג'ינג'ר טחון

1/2 כפית קינמון טחון

1/2 כפית ציפורן טחון

1 כפית תמצית וניל

לשכבת הציפוי

1 כוס שוקולד מריר 90% מוצקי קקאו

2 כפות שמן קוקוס

אופן ההכנה

מערבבים את כל מרכיבי הפודינג בקערה אחת עד קבלת תערובת אחידה.

מוזגים לכוסות דקורטיביות.

הכנת הציפוי

ממיסים את השוקולד ושמן הקוקוס בבן-מארי.

מפזרים שוקולד מומס בכוס מעל הפודינג.

מכניסים למקרר ל-30 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר