מצרכים
½ בננה בשלה
4 כפות שיבולת שועל דקה
1 כף חמאת בוטנים טבעית
½ כוס חלב שקדים בלי סוכר (125 מ׳ל)
1 כפית קקאו
1 כפית אבקת אפייה
טופינגס
חמאת שקדים ושבבי קקאו
אופן ההכנה
נמעך את הבננה ונוסיף את שאר הרכיבים.
נערבב עד תערובת אחידה.
ניצוק לקערת סופלה או כלי מותאם לתנור.
נעביר לתבנית עם נייר אפייה אקולוגי כמו Green Flash.
נכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, למשך 13 דקות.
נפזר מעל את הטופינגס.
המתכון של שיינא גרשוביץ shaynzzz@ – בעלת בלוג לאורח חיים בריא.
מותג Green Flash מציע מוצרי מטבח נטולי רעלים המשמשים אלטרנטיבה אקולוגית למוצרים קונבנציונליים