מלבי טבעוני בציפוי תותים טריים

מרתיחים את כל מרכיבי המלבי למעט הקורנפלור והמים בסיר בינוני. ממיסים את הקורנפלור במים ומוסיפים את התערובת לסיר תוך בחישה מתמדת עד שהתערובת מסמיכה. צילום גלית מרשק לדני וגלית
מותג האפייה הבריאה 'דני וגלית' מציע מתכון טבעוני שמשלב עם הקינוח הוותיק את התותים האדומים והטעימים שעכשיו זמינים בכל מקום וגם מחיריהם נוחים

רכיבים ל-6 מנות

למלבי

1  פחית נוזל קוקוס אורגני

5  כפות סירופ מייפל או אגבה

1  כף תמצית וניל איכותית

1/4 כפית הל (אופציונלי)

2  כפות קורנפלור

1/2  כוס מים

לציפוי התותים

10  תותים שטופים וחתוכים לקוביות

מיץ מחצי לימון או ליים

קליפת לימון או ליים מגוררת מלימון או ליים שלם

3  כפות סירופ מייפל או אגבה

עלי נענע (לקישוט)

צילום גלית מרשק לדני וגלית

אופן ההכנה

מרתיחים את כל מרכיבי המלבי למעט הקורנפלור והמים בסיר בינוני.

ממיסים את הקורנפלור במים ומוסיפים את התערובת לסיר תוך כדי בחישה מתמדת עד שהתערובת מסמיכה.

יוצקים את התערובת לכוסות אישיות עד גובה של כמחצית הכוס ומעבירים לקירור.

ציפוי תותים והגשה

מערבבים יחד את כל מרכיבי הציפוי (למעט הנענע).

מעבירים למקרר עד להגשה.

מניחים מעל המלבי.

מקשטים בעלי נענע ומגישים.

פרטים על מותג דני וגלית כאן

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר