מלבי עם עוגיות

לפני ההגשה מוסיפים למלבי הקר סירופ מי ורדים לפי הטעם וקוקוס טחון ומעל מפזרים עוגיות מפוררות. צילום גלי איתן
מתכון של עדי דב עבור חברת כרמית להכנת מלבי ממכר שישאיר לכם טעם של עוד. המתכון מתאים ל- 6 מנות אישיות ובני המשפחה והאורחים יעופו עליו

מצרכים

375 מ״ל שמנת מתוקה

225 מ״ל חלב

75 גר' סוכר

35 גר' קורנפלור מומס ב- ¼ כוס חלב

סירופ מי ורדים

250 גרם עוגיות כמו מיני קוקיס סבתא שושנה מפוררות (או כל טעם אחר שאוהבים)

קוקוס טחון

צילום גלי איתן
צילום גלי איתן

אופן ההכנה

מניחים בסיר את השמנת מתוקה, חלב וסוכר.

מביאים לסף רתיחה.

במקביל מערבבים בכוס את החלב והקורנפלור עד המסה של הקורנפלור למרקם חלק.

כשהשמנת רותחת מוסיפים את תערובת הקורנפלור.

מערבבים בעזרת מטרפה ידנית.

מבשלים על אש בינונית תוך כדי ערבוב עד להסמכה.

מוזגים את המלבי למנות אישיות (חשוב להשאיר מקום לסירופ והתוספות)

מצננים במקרר את המלבי עד שיהיה קר לחלוטין.

לפני ההגשה מוסיפים סירופ מי ורדים לפי הטעם וקוקוס טחון.

מעל מפזרים עוגיות מפוררות.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר