מצרכים
375 מ״ל שמנת מתוקה
225 מ״ל חלב
75 גר' סוכר
35 גר' קורנפלור מומס ב- ¼ כוס חלב
סירופ מי ורדים
250 גרם עוגיות כמו מיני קוקיס סבתא שושנה מפוררות (או כל טעם אחר שאוהבים)
קוקוס טחון
אופן ההכנה
מניחים בסיר את השמנת מתוקה, חלב וסוכר.
מביאים לסף רתיחה.
במקביל מערבבים בכוס את החלב והקורנפלור עד המסה של הקורנפלור למרקם חלק.
כשהשמנת רותחת מוסיפים את תערובת הקורנפלור.
מערבבים בעזרת מטרפה ידנית.
מבשלים על אש בינונית תוך כדי ערבוב עד להסמכה.
מוזגים את המלבי למנות אישיות (חשוב להשאיר מקום לסירופ והתוספות)
מצננים במקרר את המלבי עד שיהיה קר לחלוטין.
לפני ההגשה מוסיפים סירופ מי ורדים לפי הטעם וקוקוס טחון.
מעל מפזרים עוגיות מפוררות.