מעדני יחיעם קיבלה מענק לפיתוח מזון בריא בתחום מעדני הבשר

תהליכי הפיתוח יוטמעו גם במוצרי הייצוא לארה"ב המהווה שוק עיקרי של פעילות יחיעם בחו"ל
המענק ניתן על ידי רשות החדשנות במשרד הכלכלה ומשרד הבריאות במסגרת מהלך לעידוד חברות המובילות תכניות מחקר ופיתוח לקידום מזון בריא

מעדני יחיעם, יצרנית הנקניקים שבבעלות קיבוץ יחיעם שבגליל, תקבל מרשות החדשנות במשרד הכלכלה וממשרד הבריאות מענק כספי של כמיליון ₪ לפיתוח ולקידום מזון בריא. זאת לאחר שנבחרה מבין חברות המובילות תכניות מחקר ופיתוח בתחום זה. כלל המענקים הכספיים שניתנו לחברות מגיע ל- 3 מיליון ₪. את המענק תשקיע יחיעם בשיפור שיטות ותהליכי ייצור להגדלת הערך התזונתי של נקניקים, פסטרמות ונקניקיות.

צילום אריה ויסמין
צילום אריה ויסמין

יוחאי נאמן, מנכ"ל מעדני יחיעם, אומר: "אנו ערים להתפתחויות שחלו בשוק המזון העולמי והתחזקות מגמת הבריאות במזון בארץ ובעולם, ופועלים כדי להתאים עצמנו לכך. השקנו לאחרונה סדרת נקניקיות חדשות המיוצרות ללא תוספת חומרים משמרים כלל ומועשרים בחלבון, באמצעות פיתוח מיוחד הבלעדי ליחיעם, ובכוונתנו להמשיך בכיוון זה במוצרים בריאים נוספים. תהליכי הפיתוח יוטמעו גם במוצרי הייצוא לארה"ב, המהווה שוק עיקרי של פעילות יחיעם  בחו"ל".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר