מרק אספרגוס מהיר

מצרכים1 שקית אבקת מרק אספרגוס1 כוס מים רותחים3 כוסות חלב חם300 גרם אספרגוס קפוא, או משומר ומסונן1 מכל שמנת מתוקהמלח ופלפל1 כף סוכראופן ההכנה1. מבשלים את אבקת המרק במים רותחים ובחלב.2. בינתיים שוברים את קלחי האספרגוס הקפואים לפיסות קטנות ככל האפשר, ומוסיפים מיד לסיר..3. כשהמרק מגיע לרתיחה, מוסיפים שמנת, מתבלים, לא משמיטים את הסוכר, המוסיף ניגוד מעניין.4. מנמיכים להבה, 10 דקות לפחות בסיר מכוסה, על להבה נמוכה. בוחשים לפרקים, מגישים חם.

מצרכים
1 שקית אבקת מרק אספרגוס
1 כוס מים רותחים
3 כוסות חלב חם
300 גרם אספרגוס קפוא, או משומר ומסונן
1 מכל שמנת מתוקה
מלח ופלפל
1 כף סוכר

אופן ההכנה
1. מבשלים את אבקת המרק במים רותחים ובחלב.

2. בינתיים שוברים את קלחי האספרגוס הקפואים לפיסות קטנות ככל האפשר, ומוסיפים מיד לסיר.

.3. כשהמרק מגיע לרתיחה, מוסיפים שמנת, מתבלים, לא משמיטים את הסוכר, המוסיף ניגוד מעניין.

4. מנמיכים להבה, 10 דקות לפחות בסיר מכוסה, על להבה נמוכה. בוחשים לפרקים, מגישים חם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר