מרק דלעת עם פפאיה, שזיפים ופסטוקים

מצרכים ל-10 סועדים2 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות של 3 ס"מ1 שורש סלרי חתוך לקוביות קטנות1 שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות קטנות1 כרישה קצוצהזר טימיןזר נענע3 לימונים סחוטים10 שיני שום פרוסות1 כפית מלח/פלפל2 כפות סוכר חום2 ליטר מים50 גרם חמאה50 גרם פיסטוקים50 גרם פאפאייה חתוכה לקוביות50 גרם שזיפים מגולענים חצוייםאופן ההכנהלטגן במחבת את הסלרי, הכרישה ושורש הפטרוזיליה עם מעט חמאה. להוסיף מים, לימונים סחוטים ושיני השום. להוסיף את המלח, הפלפל, הסוכר החום, הטימין והדלעת. להביא לרתיכה ולבשל כשעה על אש נמוכה. לפני ההגשה ניתן להוסיף זר נענע טרי. לטגן עם כף חמאה את הפיסטוקים הקלופים עם השזיפים והפאפאיה. לצקת את המרק לצלחת עם קוביות הדלעת ולקשט בפיסטוקים, שזיפים ובפאפאייה.

מצרכים ל-10 סועדים
2 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות של 3 ס"מ
1 שורש סלרי חתוך לקוביות קטנות
1 שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות קטנות
1 כרישה קצוצה
זר טימין
זר נענע
3 לימונים סחוטים
10 שיני שום פרוסות
1 כפית מלח/פלפל
2 כפות סוכר חום
2 ליטר מים
50 גרם חמאה
50 גרם פיסטוקים
50 גרם פאפאייה חתוכה לקוביות
50 גרם שזיפים מגולענים חצויים


אופן ההכנה
לטגן במחבת את הסלרי, הכרישה ושורש הפטרוזיליה עם מעט חמאה.

להוסיף מים, לימונים סחוטים ושיני השום. להוסיף את המלח, הפלפל, הסוכר החום, הטימין והדלעת. להביא לרתיכה ולבשל כשעה על אש נמוכה.

לפני ההגשה ניתן להוסיף זר נענע טרי.

לטגן עם כף חמאה את הפיסטוקים הקלופים עם השזיפים והפאפאיה.

לצקת את המרק לצלחת עם קוביות הדלעת ולקשט בפיסטוקים, שזיפים ובפאפאייה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר