מרק הדרים ועוגיות שקדים (לפסח)

חומרים למרק הדרים2 כוסות מיץ מתפוזים סחוט1 כוס מיץ סחוט מאשכוליות אדומות 1 כוס מיץ סחוט מאשכוליות לבנותחצי כוס מיץ לימוןחצי כוס סירופ סוכר (יחס של 1:1)פלחים מתפוז אחד ללא הקליפה(פילטים של תפוז)פלחי אשכולית אדומה ללא הקליפהחופן עלי נענע טרייםאופן הכנהלחמם בסיר את מיצי ההדרים מלבד מיץ הלימוןיש לשים לב לא להביא לרתיחהלהוסיף את סירופ הסוכרלאזן חמיצות בעזרת מיץ הלימון לפי הטעם האישיעוגיות שקדים(כ-15 עוגיות) 200 גרם שקדים מולבנים3-4 טיפות של מי פריחת הדרים1 כוס סוכר1 חלבון מוקף קלותאופן ההכנהבקערה מערבבים את הסוכר, השקדים ומי פריחת ההדריםמוסיפים חלבון ולשים בחדווה על לקבלת עיסה מגובשת והומוגניתמעצבים עוגיות נאות ועגולותאופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות למשך 7-8 דקותמוציאים ומצנניםהגשהלצקת מהמרק לקערית שקופהלסדר פלחי הדריםלפזר עלי נענעלהניח מעל עוגיות שקדיםלפזר אבקת סוכר

חומרים למרק הדרים
2 כוסות מיץ מתפוזים סחוט
1 כוס מיץ סחוט מאשכוליות אדומות
1 כוס מיץ סחוט מאשכוליות לבנות
חצי כוס מיץ לימון
חצי כוס סירופ סוכר (יחס של 1:1)
פלחים מתפוז אחד ללא הקליפה(פילטים של תפוז)
פלחי אשכולית אדומה ללא הקליפה
חופן עלי נענע טריים

אופן הכנה
לחמם בסיר את מיצי ההדרים מלבד מיץ הלימון

יש לשים לב לא להביא לרתיחה

להוסיף את סירופ הסוכר

לאזן חמיצות בעזרת מיץ הלימון לפי הטעם האישי

עוגיות שקדים
(כ-15 עוגיות)
200 גרם שקדים מולבנים
3-4 טיפות של מי פריחת הדרים
1 כוס סוכר
1 חלבון מוקף קלות

אופן ההכנה
בקערה מערבבים את הסוכר, השקדים ומי פריחת ההדרים

מוסיפים חלבון ולשים בחדווה על לקבלת עיסה מגובשת והומוגנית
מעצבים עוגיות נאות ועגולות

אופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות למשך 7-8 דקות

מוציאים ומצננים

הגשה
לצקת מהמרק לקערית שקופה

לסדר פלחי הדרים

לפזר עלי נענע

להניח מעל עוגיות שקדים

לפזר אבקת סוכר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר