מרק כתום עם גרעיני דלעת מלווה בברוסקטה פרמזן עגבניות ואורגנו

חומרים ל-5-6 סועדים:300 גרם דלעת2 יח' בטטה5 יח' גזר2 ליטר מים2 כפות אבקת מרק דגש¼ כפית פלפל לבן½ כוס שמנת מתוקה חומרים לברוסקטה:5 פרוסות לחמנייהכף שמן זית¼ כפית שום כתוש100 גרם פירורי פרמזן1 עגבנייה קצוצהכף עלי אורגנו טריים אופן ההכנה:מקלפים את הירקות וחותכים אותם לקוביות.מבשלים במים עד ריכוך מושלם.מתבלים בפלפל ואבקת מרק עוף פרווה.טוחנים את המרק באמצעות בלנדר מוט.מוסיפים את השמנת לפני ההגשה. הכנת הברוסקטה:מערבבים את השום עם שמן הזית ומורחים את פרוסות הלחמנייה.אופים את הלחם עד שמקבל צבע זהוב. מערבבים את גבינת הפרמזן עם העגבניות והאורגנו, ובוזקים על הקלי.מוזגים את המרק, ועליו מפזרים גרעיני דלעת . בצד מניחים את הברוסקטה.שף מאיר רוזנברג הוא מנהל מגמת אומנות הבישול במכללת רימונים צילום יגאל לוי

חומרים ל-5-6 סועדים:
300 גרם דלעת
2 יח' בטטה
5 יח' גזר
2 ליטר מים
2 כפות אבקת מרק דגש
¼ כפית פלפל לבן
½ כוס שמנת מתוקה


חומרים לברוסקטה:

5 פרוסות לחמנייה
כף שמן זית
¼ כפית שום כתוש
100 גרם פירורי פרמזן
1 עגבנייה קצוצה
כף עלי אורגנו טריים

אופן ההכנה:
מקלפים את הירקות וחותכים אותם לקוביות.
מבשלים במים עד ריכוך מושלם.
מתבלים בפלפל ואבקת מרק עוף פרווה.
טוחנים את המרק באמצעות בלנדר מוט.
מוסיפים את השמנת לפני ההגשה.

הכנת הברוסקטה:
מערבבים את השום עם שמן הזית ומורחים את פרוסות הלחמנייה.
אופים את הלחם עד שמקבל צבע זהוב.
מערבבים את גבינת הפרמזן עם העגבניות והאורגנו, ובוזקים על הקלי.
מוזגים את המרק, ועליו מפזרים גרעיני דלעת .
בצד מניחים את הברוסקטה.

שף מאיר רוזנברג הוא מנהל מגמת אומנות הבישול במכללת רימונים

צילום יגאל לוי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר