מרק כתום – קובה דלעת

לפני הגשת המנה מחממים את המרק. מוסיפים את הקובה ומגישים. צילום דן פרץ
מתכון של אלעד אמסלם – השף הראשי של רשת קפה גרג. אחד מתוך מגוון מרקים לימי החורף הקרים. המחיר 15 ₪ במהלך חודש דצמבר 2019

רכיבים

1 בצל חתוך דק

250 גרם דלעת מגורדת

250 גרם דלעת קוביות

50 גרם סלרי

200 גרם תפוח אדמה מקולף ומגורד

1.5 ליטר מים

150 גרם רסק עגבניות

25 גרם מלח

קורט פלפל שחור טחון

10 גרם מיץ לימון

20 גרם סוכר

60 גרם שמן.

50 גרם אבקת מרק עוף פרווה

3 יחידות קובה מוכנות – פירה או פטריות (להשיג ברשתות השיווק)

צילום דן פרץ
צילום דן פרץ

אופן ההכנה

מטגנים בסיר בצל וסלרי.

מוסיפים את קוביות הדלעת לטיגון של 2 דקות.

מוסיפים את רסק העגבניות ואז את כל הרכיבים.

מוסיפים טעמים.

להגשה

לפני הגשת המנה מחממים את המרק.

מוסיפים את הקובה ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר