מרק לזניה עם רביולי ותרד

כשהמרק עדיין רותח בצלחת מפזרים גבינה צהובה מגורדת ועלי בזיליקום קצוצים. צילום אפיק גבאי
מתכון למרק של שטראוס טעם הטבע לקראת החורף שבפתח

מצרכים

2 כפות שמן זית
1 בצל
4 שיני שום ישראלי קלוף ושטוף
1/2 כפית צ'ילי גרוס
2 קופסאות שימורים עגבניות מרוסקות
3 כפות רסק עגבניות
1/3 שקית תרד כמו של טעם הטבע
כפית שטוחה אורגנו יבש
כפית מלח
3 כוסות מים רותחים
כוס גבינה צהובה מגורדת או פרמזן
10 עלי בזיליקום
1 שקית רביולי גבינה קלאסי כמו של שטראוס

אופן ההכנה

קוצצים את הבצל לקוביות ואת התרד לרצועות דקות.
בסיר גדול מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל על אש נמוכה במשך 3 דקות.

מוסיפים את השום ומטגנים עוד 2 דקות.
מוסיפים צ'ילי, אורגנו, תרד, רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות.

ממשיכים לבשל עוד 2 דקות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים מים ומלח ומבשלים במשך 15 דקות.
אם רוצים להגיש את המרק מיד – ממשיכים בשלבי ההכנה. אם לא – מכבים את האש, שומרים את המרק במקרר, ולפני ההגשה מחממים וממשיכים בשלבי ההכנה.

המשך ההכנה

מוסיפים לסיר את הרביולי.

מבשלים 2 דקות עד שהרביולי מתרככים ומעבירים לצלחות.
כשהמרק עדיין רותח בצלחת, מפזרים גבינה צהובה מגורדת ועלי בזיליקום קצוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר