מרק לחשו מרוקאי

מתכון פשוט וקל להכנה מביתה של דינה דגן – בעלת כפר הנופש ביאנקיני בחלקו הצפוני של ים המלח. אימה נהגה להכין למשפחה את המרק הזה כי הוא משביע ומהיר להכנה

חומרים ל-6 מנות

2 כוסות סולת

5 כוסות מים

שום ומעט שמן

פטרוזיליה או כוסברה לפי הטעם

מלח או מלח מתובל

½ כפית עד כפית פפריקה מתוקה

אופציה: הוספת גם ½ כפית פפריקה חריפה

אופן ההכנה

בסיר מבשלים את המים עם השום השמן וכל התבלינים – אלו בעצם המים של המרק.

כשמגיע לרתיחה מוסיפים את הסולת בהדרגה תוך כדי ערבוב.

חשוב לערבב כל הזמן כדי למנוע גושים עד שהסולת רכה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר