משקה שוקולטה בגלידת "לה קרמריה –טריפל שוקולד"

החומרים2 מיכלי מעדן חלב בטעם ריבת חלב1 מיכל שמנת מתוקה 1 כוס חלבחצי כוס ליקר שוקולד100 גרם שוקולד מריר2 כדורי גלידת לה קרמריה "טריפל שוקולד"אופן ההכנה1. מחממים את כל המרכיבים פרט לשוקולד ולגלידה עד לרתיחה ומכבים את האש2. מוסיפים את השוקולד המרוסק מערבבים היטב 3. מעבירים את משקה השוקולד לכוסות אספרסו לבנות ומניחים כדורון של " גלידת לה קרמריה טריפל שוקולד" בכל אחת מהכוסות

החומרים
2 מיכלי מעדן חלב בטעם ריבת חלב
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כוס חלב
חצי כוס ליקר שוקולד
100 גרם שוקולד מריר
2 כדורי גלידת לה קרמריה "טריפל שוקולד"

אופן ההכנה
1. מחממים את כל המרכיבים פרט לשוקולד ולגלידה עד לרתיחה ומכבים את האש
2. מוסיפים את השוקולד המרוסק מערבבים היטב
3. מעבירים את משקה השוקולד לכוסות אספרסו לבנות ומניחים כדורון של " גלידת לה קרמריה טריפל שוקולד" בכל אחת מהכוסות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר