רכיבים
דפי טורטייה
שמן זית
פפריקה מתוקה
שומשום שחור
טונה מקופסת שימורים
1 כוס מיץ תפוזים
2-3 כפות רוטב עגבניות
מלח, פלפל שחור גרוס
כפית אבקת קארי
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה מעושנת
1 כפית ג'ינג'ר טחון
לקישוט
עגבניות שרי חצויות
פרוסות חלפיניו
גבינה בולגרית
גרעיני תירס
רוקט
אופן ההכנה
פורסים את דפי הטורטייה למשולשים קטנים.
מסדרים על רשת אפייה או בסיר טיגון אוויר חם.
מזלפים מעל שמן זית.
מקשטים במלח, פפריקה ושומשום שחור.
מכניסים לתנור עם תוכנית טיגון אוויר או לסיר טיגון אוויר חם ל-10 דקות ב-190 מעלות.
במחבת עמוקה מבשלים טונה מסוננת מקופסת שימורים ומיץ תפוזים.
מוסיפים רוטב עגבניות, קורט מלח, פלפל שחור גרוס, אבקת קארי, כמון, פפריקה מעושנת, ג'ינג'ר טחון.
מערבבים היטב.
הגשה
מעבירים לכלי הגשה.
מעטרים בעגבניות שרי, חלפיניו, גבינה בולגרית, תירס ורוקט.
מתכונים יצירתיים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה