רכיבים ל-12 כיסונים
2 כפות שמן
1 בצל, חתוך לקוביות קטנות
2-3 שיני שום, קצוצות
500 גרם בשר בקר טחון
1/4 כוס רסק עגבניות כמו של מאסטר שף
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
1/4 כפית שבבי צ'ילי (אופציונלי)
1 חבילת טורטיות כמו של מאסטר שף
1/4 כוס קמח
1/4 כוס מים
שמן לטיגון עמוק
להגשה
ממרח מיונז ספייסי
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד הזהבה קלה.
מוסיפים את הבקר וממשיכים לטגן תוך ערבוב קבוע במשך 3-4 דקות עד שהבשר מחליף את צבעו.
מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים וממשיכים לבשל ביחד עוד 2 דקות.
מכבים את האש.
חוצים את הטורטיות לשני חצאים בעזרת גלגלת פיצה.
מערבבים בקערית את הקמח והמים לבלילה אחידה וסמיכה.
מניחים חצי טורטייה על משטח עבודה עם החלק העגול כלפי מטה. מברישים את החלק החתוך של הטורטייה בתערובת הקמח וסוגרים לכיס משולש.
מחזיקים שנייה עד שקצוות הטורטייה נדבקים.
פותחים את הכיס וממלאים בתערובת הבשר ל-3/4 גובה הכיס.
מורחים את קצה הכיס בתערובת הקמח ומדביקים למשולש סגור. ממשיכים עם יתר הטורטיות.
מחממים שמן בסיר עד שרותח ( 170-180 מעלות).
מטגנים את הכיסונים בשמן עד השחמה יפה.
מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
מגישים לצד ספייסי מיונז.