נגיסי ברמונדי בטמפורה צ'ילי וחרדל

מתכון של השף אליעזר לויה לנגיסי דג ברמונדי בטמפורה עסיסיים, קראנצ'יים והכי טעימים כשהם עדיין חמים מהטיגון. הכמויות מיועדות ל-4 מנות

מצרכים

4 פילה ברמונדי חתוכים לקוביות

1 כוס קמח טמפורה

1 כוס בירה

קורט מלח

קורט פלפל לבן

3 ביצים

½ כוס יין לבן

3 כפות סויה מתוקה

איולי ביתי

3 כפות צ'ילי מתוק

1 כף ברנדי

1 כף חרדל דיז'ון גרגירים

קורט שאטה גרוס

צילום הדס ניצן
צילום הדס ניצן

אופן ההכנה

במעבד מזון מערבבים את הקמח עם הבירה, הביצים, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה. רצוי שתהיה סמיכה כמו של פנקייק.

חותכים את הברמונדי לקוביות ומניחים אותן במשך חצי שעה במעט יין לבן וסויה מתוקה.

מוציאים מהמרינדה את קוביות הברמונדי ומייבשים היטב.

שמים בתערובת טמפורה ומטגנים בשמן עמוק.

הכנת הרוטב

מוסיפים לאיולי הביתי  את הצ'ילי המתוק, חרדל דיז'ון גרגירים, ברנדי וקורט שאטה גרוס.

מערבבים היטב וטובלים את קוביות הברמונדי באיולי-צ'ילי שיצרנו.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר