קבב ברמונדי על מצע סלט שעועית שחורה

מוסיפים לקבב 3 כפות שמן זית, 3 כפות פירורי לחם, 3 שיני שום קצוצות, כף מלח וכף בהראט קובה. יוצרים קציצות וצולים על גריל פחמים או מחבת. צילום הדס ניצן
מתכון של השף אליעזר לויה – שף של חברות מסחריות ולאירועים פרטיים

מצרכים ל-4 מנות

8 פילה דג ברמונדי

1/2 קילו שעועית שחורה שהושרתה 24 שעות במים קרים

1 פלפל צהוב

1 פלפל אדום

1 פלפל חריף ירוק

חבילת כוסברה קצוצה

6 צנוניות פרוסות דק

½ אבוקדו חתוך לקוביות

2 כפות סוכר

3 כפות שמן קנולה

3 כפות חומץ

1 כף מלח ים

3 שיני שום קצוץ

1 כף בהראט קובה

אופן הכנת השעועית

מבשלים את השעועית ומוסיפים את כל חומרי הטעם.

רצוי שתעמוד 24 שעות במקרר.

הכנת קבב הברמונדי

טוחנים את נתחי פילה ברמונדי.

מוסיפים בצל לבן שלם, חבילת פטרוזיליה וחבילת נענע.

מוסיפים לקבב 3 כפות שמן זית, 3 כפות פירורי לחם, 3 שיני שום קצוצות, כף מלח וכף בהראט קובה.

יוצרים קציצות.

צולים על גריל פחמים או מחבת

מגישים על סלט שעועית קר.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר