רכיבים לרוטב
1 פחית (400 מ"ל) קרם קוקוס כמו של מאסטר שף
3 כפות חמאת בוטנים חלקה רכה
3 כפות רוטב סויה
רכיבים למוקפץ
1/2 שקית (200 גרם) נודלס ביצים להקפצה כמו של מאסטר שף
2-3 כפות שמן
1 חזה עוף שלם חתוך לרצועות
3 כפות קורנפלור
1/2 ברוקולי מפורק לפרחים קטנים
להגשה
שומשום
אופן ההכנה
מכינים את הרוטב: שמים בקערה קרם קוקוס, חמאת בוטנים ורוטב סויה וטורפים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה בלי גושים.
מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד.
ממלאים קערה גדולה במים רותחים וחולטים את פרחי הברוקולי כ-5 דקות. מסננים.
מחממים את השמן במחבת עמוקה או ווק.
מערבבים את רצועות העוף עם הקורנפלור עד לציפוי אחיד מכל הצדדים.
מוסיפים למחבת.
מטגנים תוך ערבוב בערך 60 שניות עד שהעוף משנה את צבעו.
מוסיפים את הברוקולי והנודלס ומערבבים.
מוסיפים את הרוטב למחבת וממשיכים להקפיץ.
טועמים ומתקנים תיבול.
מפזרים את השומשום ומגישים.