"נפוליאון" פטיסרי נפתח ביפו העתיקה. המיזם הוא פרי עבודתם של השף ניר צוק והשף קונדיטור לירן גרודה. הצמד, שלמד מנפוליאון שהקיבה היא מחוללת המהפכות בעולם, החליט לחבור ולפתוח את הפטיסרי הקטן על שמו של המהפכן הנודע.

ב"נפוליאון" פטיסרי מציעים מגוון רחב של ממתקים, עוגות גורמה ומתוקים לצד מאפים, לחמים ושאר מלוחים, כאשר הכל נעשה במקום.

בממלכת המתוקים של "נפוליאון" אפשר למצוא סוכריות, פרלינים, מסטיקים ושוקולדים. בגזרת המאפים – לחמים, לחמי מחמצת, בריושים, חלות ולחמניות. בין העוגות כמובן שאפשר למצוא את עוגת נפוליאון – עם שכבות שוקולד אוויר, לבן, מריר ותפוז ממולאת בקרם קטלן.

במלוחים ניתן למצוא מגוון סודי פטיבייה (בצק עלים ממולא) כדוגמת – חציל עשבי תיבול, קרישה ובטטה, פטריות. אוהבי הקישים ישבעו מקישים מתחלפים המוגשים עם סלט ירוק – כדוגמת פטריות וצנוברים (28 ₪).

ליד הלחם, מציע נפוליאון מבחר גבינות חוות צוק ותפריט יינות.

נפוליאון פטיסרי, כיכר קדומים 15, יפו. טל. 0774030258
א' – ש', 7:00 – אחרון הלקוחות