חומרים ל-4 מנות
4 נתחי ברמונדי עם עור
לסלסה
1 צרור בצל ירוק
2 שיני שום
4 כפות שמן זית
פלפל צ'ילי (לפי הטעם)
מעט מלח
אופן ההכנה
הכנת הסלסה
פורסים את הבצל הירוק לפרוסות דקות, מהראש עד לתחילת החלק הירוק כהה .
פורסים דק את השום ואת הצ'ילי.
מחממים במחבת את שמן הזית יחד עם פרוסות השום והצ'ילי.
מוסיפים את הבצל ומטגנים 3-2 דקות עד לריכוך הבצל. מתבלים במעט מלח ושומרים בצד.
הכנת הדג
באותה המחבת מטגנים במעט שמן את נתחי הדג .
מתחילים בצד העור ואחרי 3-2 דקות הופכים ומטגנים את הצד השני.
הגשה
מעבירים את הדג המוכן לצלחות הגשה.
יוצקים את הסלסה מעל.