נתחי ברמונדי בסלסת צ׳ילי ובצל ירוק

מטגנים במעט שמן את נתחי הדג. מתחילים בצד העור ואחרי 3-2 דקות הופכים ומטגנים את הצד השני. צילום הדס ניצן
מתכון דג ברמונדי של הדס ניצן שמוכיחה כי היא לא רק צלמת אלא גם בשלנית. להכנה על הגריל או בתנור

חומרים ל-4 מנות

4 נתחי ברמונדי עם עור

לסלסה

1 צרור בצל ירוק

2 שיני שום

4 כפות שמן זית

פלפל צ'ילי (לפי הטעם)

מעט מלח

אופן ההכנה

הכנת הסלסה

פורסים את הבצל הירוק לפרוסות דקות, מהראש עד לתחילת החלק הירוק כהה .

פורסים דק את השום ואת הצ'ילי.

מחממים במחבת את שמן הזית יחד עם פרוסות השום והצ'ילי.

מוסיפים את הבצל ומטגנים 3-2 דקות עד לריכוך הבצל. מתבלים במעט מלח ושומרים בצד.

הכנת הדג

באותה המחבת מטגנים במעט שמן את נתחי הדג .

מתחילים בצד העור ואחרי 3-2 דקות הופכים ומטגנים את הצד השני.

הגשה

מעבירים את הדג המוכן לצלחות הגשה.

יוצקים את הסלסה מעל.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר