סוכריות חרוסת

החומרים:500 גרם תמרים מגולענים½ כוס יין יבש אדום½ כוס סוכר¼ כוס ברנדי½ כפית קינמון טחון1 כוס אגוזי מלךכ- 60 מקלות קינמון300 גרם שוקולד לבן או מריר אופן ההכנה:מערבבים את התמרים, היין, הסוכר, הברנדי, הקינמון הטחון ואגוזי המלך בידיים עד לקבלת עיסה אחידה.יוצרים כ- 60 כדורים.נועצים בכל כדור מקל קינמון.ממיסים את השוקולד במיקרוגל, טובלים את הסוכריות ומשאירים בצד להתקשות (אין צורך בקירור).טיפ: ניתן פשוט לרכוש צנצנת חרוסת משובחת, להוציא את תוכנה לקערה, ולהמשיך בתהליך. לחלק בכל צלחת סוכרייה, וכולם ישמחו לברך על החרוסת.

החומרים:
500 גרם תמרים מגולענים
½ כוס יין יבש אדום
½ כוס סוכר
¼ כוס ברנדי
½ כפית קינמון טחון
1 כוס אגוזי מלך
כ- 60 מקלות קינמון
300 גרם שוקולד לבן או מריר

אופן ההכנה:
מערבבים את התמרים, היין, הסוכר, הברנדי, הקינמון הטחון ואגוזי המלך בידיים עד לקבלת עיסה אחידה.
יוצרים כ- 60 כדורים.
נועצים בכל כדור מקל קינמון.
ממיסים את השוקולד במיקרוגל, טובלים את הסוכריות ומשאירים בצד להתקשות (אין צורך בקירור).

טיפ:
ניתן פשוט לרכוש צנצנת חרוסת משובחת, להוציא את תוכנה לקערה, ולהמשיך בתהליך.
לחלק בכל צלחת סוכרייה, וכולם ישמחו לברך על החרוסת.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר