החומרים:
500 גרם תמרים מגולענים
½ כוס יין יבש אדום
½ כוס סוכר
¼ כוס ברנדי
½ כפית קינמון טחון
1 כוס אגוזי מלך
כ- 60 מקלות קינמון
300 גרם שוקולד לבן או מריר
אופן ההכנה:
מערבבים את התמרים, היין, הסוכר, הברנדי, הקינמון הטחון ואגוזי המלך בידיים עד לקבלת עיסה אחידה.
יוצרים כ- 60 כדורים.
נועצים בכל כדור מקל קינמון.
ממיסים את השוקולד במיקרוגל, טובלים את הסוכריות ומשאירים בצד להתקשות (אין צורך בקירור).
טיפ:
ניתן פשוט לרכוש צנצנת חרוסת משובחת, להוציא את תוכנה לקערה, ולהמשיך בתהליך.
לחלק בכל צלחת סוכרייה, וכולם ישמחו לברך על החרוסת.