סופגניה במילוי גבינת עיזים וצנוברים

חומרים ל- 10 סופגניות:400 גרם קמח לבן2 ביצים10 גרם מרגרינה25 גרם סוכר1/4 כוס שמן1.5 כוס מים פושריםחומרים למילוי:1 גליל גבינת עיזים פרומעז100 גרם צנובר קלוי1 כף דבש1 כף גבינת קשקבלאופן ההכנה:מערבבים את השמרים עם רבע כוס מים וקמח, משרים כ- 10 דקותמקציפים את הביצים והסוכר וממיסיים את המרגרינהמוסיפים את כל החומרים יחדיו עד לקבלת תערובת אחידהמניחים לבצק לתפוח במשך 40 דקות.בוצעים בעזרת כוס 10 עיגולים ומאפשרים לבצק לנוח למשך 30 דקות.מחממים שמן בסיר עמוק ומטגנים את הסופגנייה משני צידיה עד לקבלת ריקמה חומה.להכנת המילוי:מועכים את גבינת העיזים בעזרת הידיים.קולים 100 גרם צנובר במעט שמן זית ומוסיפים למחית הגבינה יחד עם כף דבש.ממלאים בשקית זילוף את המילוי ומזריקים לליבת הסופגניה.לסיום, מפזרים מעל מעט גבינת קשקבל מגורדת.

חומרים ל- 10 סופגניות:

400 גרם קמח לבן
2 ביצים
10 גרם מרגרינה
25 גרם סוכר
1/4 כוס שמן
1.5 כוס מים פושרים

חומרים למילוי:
1 גליל גבינת עיזים פרומעז
100 גרם צנובר קלוי
1 כף דבש
1 כף גבינת קשקבל

אופן ההכנה:
מערבבים את השמרים עם רבע כוס מים וקמח, משרים כ- 10 דקות
מקציפים את הביצים והסוכר וממיסיים את המרגרינה
מוסיפים את כל החומרים יחדיו עד לקבלת תערובת אחידה
מניחים לבצק לתפוח במשך 40 דקות.
בוצעים בעזרת כוס 10 עיגולים ומאפשרים לבצק לנוח למשך 30 דקות.
מחממים שמן בסיר עמוק ומטגנים את הסופגנייה משני צידיה עד לקבלת ריקמה חומה.

להכנת המילוי:
מועכים את גבינת העיזים בעזרת הידיים.
קולים 100 גרם צנובר במעט שמן זית ומוסיפים למחית הגבינה יחד עם כף דבש.
ממלאים בשקית זילוף את המילוי ומזריקים לליבת הסופגניה.
לסיום, מפזרים מעל מעט גבינת קשקבל מגורדת.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר