סופגניות עם גבינת ריקוטה

בצק ל-25 סופגניות בינוניות:1 ק"ג קמח1 כף שמרים יבשים1/2 כוס סוכר לבן1/4 כפית מלח600 גרם מים100 גרם חלבלשים את כל המרכיבים במכונת לישה (או ביד) להתפחה של כשעה,ולישה נוספת על מנת לאחד את הבצק.מפזרים מעט קמח על משטח העבודה ומרדדים לבצק בעובי של כ-1-1/2ס"מ.מסמנים קו אמצע וירטואלי, משאירים בצד ומכינים מילוי.המילוי:1/2 ק"ג גבינת ריקוטה (מחלבות גד)4 כפות ריבת חלב (או נוטלה)100 גרם אבקת שקדים1/4 כפית מלחמערבבים הכל היטב ומתחילים ליצור מהחצי השמאלי של הבצק טורים של כפית מילוי בהפרש של 7 ס"מ אחד מהשני. מקפלים את צד הבצק על החצי השני, ובעזרת כוס זכוכית חורצים עיגולים.מרתיחים שמן ל-170 מעלות, מכניסים כ-5 כדורי בצק לשמן בכל פעם, ומטגנים כ-10-15 שניות. מניחים על נייר סופג.ניתן לטבול את הסופגניות בשוקולד מומס.

בצק ל-25 סופגניות בינוניות:
1 ק"ג קמח
1 כף שמרים יבשים
1/2 כוס סוכר לבן
1/4 כפית מלח
600 גרם מים
100 גרם חלב

לשים את כל המרכיבים במכונת לישה (או ביד) להתפחה של כשעה,
ולישה נוספת על מנת לאחד את הבצק.
מפזרים מעט קמח על משטח העבודה ומרדדים לבצק בעובי של כ-1-1/2ס"מ.
מסמנים קו אמצע וירטואלי, משאירים בצד ומכינים מילוי.

המילוי:
1/2 ק"ג גבינת ריקוטה (מחלבות גד)
4 כפות ריבת חלב (או נוטלה)
100 גרם אבקת שקדים
1/4 כפית מלח

מערבבים הכל היטב ומתחילים ליצור מהחצי השמאלי של הבצק טורים של כפית מילוי בהפרש של 7 ס"מ אחד מהשני.
מקפלים את צד הבצק על החצי השני, ובעזרת כוס זכוכית חורצים עיגולים.
מרתיחים שמן ל-170 מעלות, מכניסים כ-5 כדורי בצק לשמן בכל פעם, ומטגנים כ-10-15 שניות. מניחים על נייר סופג.
ניתן לטבול את הסופגניות בשוקולד מומס.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר