סופלה שוקולד מועשר בחלבון

מותג הרבלייף מציע מתכון סופלה שוקולד חלבי בריא וטעים המועשר בחלבון מתוך ספר המתכונים "מבשלים דרך חיים" – קינוח מושלם שכולם יאהבו לחג שבועות ובמהלך השנה

חומרים למנה אחת

3 כפות חלב דל שומן או משקה שיבולת שועל, שקדים, סויה

1 ביצה

2 כפות חלבון כמו PRO MAX שוקולד

2 כפות מדידה של אבקת משקה כמו פורמולה 1 בטעם שוקולד

לרוטב שוקולד

1  קוביית שוקולד מריר

צילום דן פרץ

אופן ההכנה

מניחים את הביצה והחלב בספל או בכלי קרמיקה לסופלה.

מוסיפים את החלבון ואבקת המשקה.

מערבבים לבלילה אחידה.

מחממים במיקרוגל 2-2.5 דקות עד שהסופלה מתרומם.

להכנת רוטב השוקולד

ממיסים קוביית שוקולד ויוצקים מעל.

צילום דן פרץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר