סיגר עלי מנגולד במוסר ים ופטריות אנוקי מוקפצות על שלולית סלק

חומרים:1 ק"ג פילה מוסר ים טרי200 גרם פטריות אנוקי3 שיני שום קצוצות2 ענפי תימין טריכף רוטב סויה10 יחידות עלי מנגולד2 סלקיםמלח אטלנטיפלפל שחור גרוסלימון אחד טריכף סוכר2 כפות שמן זיתאופן ההכנה:חותכים את הדג לנתחוני ברוחב של 1 ס"מ וחוצים את הפטריות.מחממים את השמן זית במחבת טפלון ומקפיצים את נתחוני הדג.מתבלים במלח אטלנטי, פלפל שחור גרוס ורוטב הסויה.מוסיפים את השום והפטריות ומקפיצים יחד קלות.מעבירים לכלי ומצננים. את הסלק מבשלים בקליפתו עד לריכוך מלא, מקלפים וטוחנים במעבד מזון עד למרקם חלק.מוסיפים מיץ מלימון שלם, סוכר ומלח.חולטים את עלי המנגולד במים רותחים עם מעט מלח, ומעבירים למי קרח להפסקת הבישול.הגשה:ממלאים את עלי המנגולד בדג והפטריות.מורחים בשמן זית ומפזרים מעט מלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס.מניחים בצלחת כף מהקרם סלק ואת המנגולד הממולא.

חומרים:
1 ק"ג פילה מוסר ים טרי
200 גרם פטריות אנוקי
3 שיני שום קצוצות
2 ענפי תימין טרי
כף רוטב סויה
10 יחידות עלי מנגולד
2 סלקים
מלח אטלנטי
פלפל שחור גרוס
לימון אחד טרי
כף סוכר
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
חותכים את הדג לנתחוני ברוחב של 1 ס"מ וחוצים את הפטריות.
מחממים את השמן זית במחבת טפלון ומקפיצים את נתחוני הדג.
מתבלים במלח אטלנטי, פלפל שחור גרוס ורוטב הסויה.
מוסיפים את השום והפטריות ומקפיצים יחד קלות.
מעבירים לכלי ומצננים.
את הסלק מבשלים בקליפתו עד לריכוך מלא, מקלפים וטוחנים במעבד מזון עד למרקם חלק.
מוסיפים מיץ מלימון שלם, סוכר ומלח.
חולטים את עלי המנגולד במים רותחים עם מעט מלח, ומעבירים למי קרח להפסקת הבישול.

הגשה:
ממלאים את עלי המנגולד בדג והפטריות.
מורחים בשמן זית ומפזרים מעט מלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס.
מניחים בצלחת כף מהקרם סלק ואת המנגולד הממולא.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר