סינטה בזיגוג אפרסק ותפוז

צמצמו את הרוטב. פרסו את נתח הסינטה והברישו מעל את הזיגוג. לפני ההגשה פזרו עירית טרייה
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון עבור עונת המנגל שתימשך אל יום העצמאות וחודשי הקיץ למארחים שרוצים לגוון את מגש הבשרים עם סינטה בזיגוג אפרסק ותפוז

מרכיבים

 1 נתח סינטה במשקל מותאם למספר הסועדים

עירית טרייה

למרינדה

2 כפות אבקת שום

1 כף אבקת מרק בצל

1 כף אבקת צ'ילי

1 כפית תימין יבש

1 כפית בזיליקום יבש

1 כפית אורגנו יבש

2 כפיות פפריקה מעושנת

2 כפיות מלח

1 כף סוכר חום

200 מ"ל שמן זית

לזיגוג

80 גרם ריבת אפרסק

80 מ"ל מיץ תפוזים

1 כף רוטב סויה

½ כף חרדל דיז'ון

½ חצי כף סוכר חום

1 כפית תערובת קייג'ון

אופן ההכנה

ערבבו את כל התבלינים ושימו בצד 2 כפות מהתערובת עבור הזיגוג.

הוסיפו לתערובת התבלינים שמן זית ומעט מהקייג'ון.

הניחו את הסינטה בכלי עמוק וצר.

מזגו מעל את תערובת המרינדה.

צננו במקרר ל- 8 שעות לפחות לספיחת הטעמים.

כעבור 8 שעות צרבו בגריל בחום גבוה את הסינטה כ- 20 דקות או עד שהנתח מוכן לגמרי.

הכנת הזיגוג והגשה

במחבת חממו ערבבו את חומרי הזיגוג.

הוסיפו את 2 כפות התערובת ששמרתם בצד.

צמצמו את הרוטב.

פרסו את נתח הסינטה והברישו מעל את הזיגוג.

לפני ההגשה פזרו עירית טרייה.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר