מרכיבים
1 נתח סינטה במשקל מותאם למספר הסועדים
עירית טרייה
למרינדה
2 כפות אבקת שום
1 כף אבקת מרק בצל
1 כף אבקת צ'ילי
1 כפית תימין יבש
1 כפית בזיליקום יבש
1 כפית אורגנו יבש
2 כפיות פפריקה מעושנת
2 כפיות מלח
1 כף סוכר חום
200 מ"ל שמן זית
לזיגוג
80 גרם ריבת אפרסק
80 מ"ל מיץ תפוזים
1 כף רוטב סויה
½ כף חרדל דיז'ון
½ חצי כף סוכר חום
1 כפית תערובת קייג'ון
אופן ההכנה
ערבבו את כל התבלינים ושימו בצד 2 כפות מהתערובת עבור הזיגוג.
הוסיפו לתערובת התבלינים שמן זית ומעט מהקייג'ון.
הניחו את הסינטה בכלי עמוק וצר.
מזגו מעל את תערובת המרינדה.
צננו במקרר ל- 8 שעות לפחות לספיחת הטעמים.
כעבור 8 שעות צרבו בגריל בחום גבוה את הסינטה כ- 20 דקות או עד שהנתח מוכן לגמרי.
הכנת הזיגוג והגשה
במחבת חממו ערבבו את חומרי הזיגוג.
הוסיפו את 2 כפות התערובת ששמרתם בצד.
צמצמו את הרוטב.
פרסו את נתח הסינטה והברישו מעל את הזיגוג.
לפני ההגשה פזרו עירית טרייה.
מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה