מרכיבים
70 גרם עלי חסה
30 גרם עלי רוקט
200 גרם גרגירי חומוס מקופסת שימורים
1 יחידת בטטה
6 עגבניות שרי
צ'ילי קצוץ
50 מ"ל אספרסו
20 גרם גבינת פרמז'ן טבעונית מגורדת
חומץ בן יין, שמן זית
מלח, פלפל
אופן ההכנה
חממו את התנור ל-200 מעלות.
שטפו את גרגירי החומוס והניחו בקערה.
הוסיפו צ'ילי קצוץ, מלח, פלפל ושתי כפות שמן זית.
ערבבו היטב.
הניחו במגש תנור מרופד בנייר אפייה.
קלפו וחתכו את הבטטה לפרוסות דקות.
העבירו אותן למגש המרופד.
צקו מעל תכולת המגש שמן זית.
פזרו קמצוץ מלח ופלפל.
אפו את הבטטות והחומוס בתנור 30 דקות עד הזהבה.
להכנת הרוטב
ערבבו היטב בקערה את האספרסו יחד עם 4 כפות שמן זית, כפית חומץ בן יין ומעט מלח.
הרכבת הסלט
בקערת הגשה הוסיפו עלי רוקט וחסה.
הניחו מעליהם את החומוס, הבטטות ועגבניות שרי חתוכות לחצאים.
הוסיפו את הרוטב מיד לפני ההגשה.
ניתן לקשט בפרמז'ן טבעוני מעל.
מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה