סלט פירות הדר ואבוקדו

מניחים את פירות ההדר והאבוקדו בצלחת הגשה. בוזקים מעל כמה כפות נדיבות מהרוטב. מפזרים את הגבינה ומגישים. צילום אולגה טוכשר
הבלוגרית אולגה טוכשר ("המרכיב הסודי") מציעה עבור יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים 'פרימור' מתכון לסלט עשיר ומרענן שמורכב מפירות הדר עונתיים ואבוקדו יחד עם מיץ תפוזים טבעי

מצרכים ל-2 מנות

1 תפוז גדול

1 אשכולית אדומה גדולה

1 אשכולית לבנה גדולה

1 פומלה

1 אבוקדו קלוף מגולען

לוויניגרט תפוזים

80 מ"ל (1/3 כוס) שמן זית

80 מ"ל (1/3 כוס) מיץ תפוזים סחוט טבעי כמו של פרימור

1 כפית חרדל דיז'ון

1 כפית דבש, מייפל או סילאן

מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם

להגשה

1 כף גבינת פטה מפוררת

אופן ההכנה

מפלטים את פירות ההדר

חותכים את החלק העליון והתחתון של הפירות כך שיהיו יציבים על הקרש.

מסירים את הקליפה מלמעלה למטה כולל הקרום הלבן. חותכים בעזרת הסכין פלחים דקים מהתפוז.

את האשכוליות והפומלה נוח יותר לפלט ידנית – ניתן לחתוך פלחים בגדלים וצורות שונות.

מקלפים את קליפת האבוקדו, מוציאים את הגלעין וחותכים לקוביות.

מכינים את הרוטב

שמים את כל הרכיבים בצנצנת.

סוגרים ומנערים היטב לרוטב אחיד.

מרכיבים את הסלט

מניחים את פירות ההדר והאבוקדו בצלחת הגשה.

בוזקים מעל כמה כפות נדיבות מהרוטב.

מפזרים את הגבינה ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר