סלט שומר ותפוזים

שומר הוא ירק אביבי ומרענן תפוזים עדיין יש מהחורף והשילוב ביניהם יהווה נקודה קיצית בכל ארוחהחומרים2 ראשי שומרמיץ משני תפוזיםפלחי תפוז אחדחבילה עלי בייביחצי כוס שמן זיתמיץ מחצי לימוןכפית מלחכפית פלפל שחור גרוסאופן הכנהאת השומר חוצים ופורסים לפרוסות דקות, מערבבים עם פלחי התפוז.מערבבים את מיץ התפוזים, מיץ הלימון, שמן הזית, המלח והפלפל.יוצקים את הנוזלים על השומר ומערבבים היטב. מומלץ להשאיר במקרר לשש שעות.מסדרים מעט מעלי הבייבי על כל צלחת ומעל מניחים את סלט השומר.

שומר הוא ירק אביבי ומרענן תפוזים עדיין יש מהחורף והשילוב ביניהם יהווה נקודה קיצית בכל ארוחה

חומרים
2 ראשי שומר
מיץ משני תפוזים
פלחי תפוז אחד
חבילה עלי בייבי
חצי כוס שמן זית
מיץ מחצי לימון
כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס

אופן הכנה
את השומר חוצים ופורסים לפרוסות דקות, מערבבים עם פלחי התפוז.

מערבבים את מיץ התפוזים, מיץ הלימון, שמן הזית, המלח והפלפל.

יוצקים את הנוזלים על השומר ומערבבים היטב.

מומלץ להשאיר במקרר לשש שעות.

מסדרים מעט מעלי הבייבי על כל צלחת ומעל מניחים את סלט השומר.

תגובה אחת

  1. באמת נחמד הסלט הזה. היגעתי לאתר שלכם כי אני מחפשת מתכון לסלט בסגנון הזה אבל למה כל כך הרבה שמן? מסתפקת בכף שמן אחת ואל יותר לא צריך חצי כוס שמן זית לסלט מי יכול לשתות כל כך הרבה שמן? זה משמין ומעוות את טעם הסלט!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר