סלט שוק עם גבינה וסומק

מערבבים את כל הירקות בקערה עם סומק, קורט מלח, קורט פלפל שחור ושמן זית. בוצעים את הסנט מור בצורה חופשית וגסה מעל ומגישים. צילום הדס ניצן
מתכון של השפים ארז גולקו ושלומי נבון עבור חוות דרך התבלינים מבית לחם הגלילית לסלט שבא לרענן את תפריט הפשטידות והפסטות של חג השבועות

מצרכים

1 גליל גבינת סנט מור

1 סברס קלוף

3 שסק

1 פילה של לימון

12 עלים של חובזה

12 יחידות במיה

3 צנוניות

שמן זית

1/2 כפית סומק

מלח ופלפל שחור

 אופן ההכנה

צורבים את הבמיה במחבת עם מעט שמן זית.

מוציאים את הגרעינים מהשסק.

חותכים את השסק והסברס לקוביות גסות.

מפלטים לימון אחד.

חותכים דק את הצנוניות.

על המנגל צורבים את גליל הסנט מור כדקה מכל צד, כך שכל הגליל יעבור חימום.

מערבבים את כל הירקות בקערה עם סומק, קורט מלח, קורט פלפל שחור ושמן זית.

הגשה

מעבירים לצלחת הגשה.

בוצעים את הסנט מור בצורה חופשית וגסה מעל, ומגישים.

חוות דרך התבלינים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר