רשת ספגטים חנכה לא מכבר תפריט חדש המוצע בסניף פתח תקווה ש
ל הרשת, ומן הסתם יוצע גם ב- 10 הסניפים האחרים של הרשת.
התפריט החדש מבוסס על פסטות טריות, שהשף הרשתי שי דובלרו הופך למנות יצירתיות עם רטבים וריחות בנוסח איטליה. תתפלאו, אבל זה עובד, כחלק מהמשימה הלא פשוטה של שדרוג תדמית הרשת שאחרי תלאות ורמה בינונית במקרה הטוב, החליפה בעלים וזכיינים ונמצאת על המסלול הנכון.
המסעדה בפתח תקווה ממוקמת במתחם אוכל עם נוכחות של רשתות אחרות כמו בלאק וקפנטו, ומסעדת ראסקה האסייאתית. בצהרים הקהל כאן, כצפוי, מורכב מהיי-טקיסטים מאזור התעשייה קרית מטלון, שרחוב הסיבים בו שוכנת ספגטים הוא הציר הראשי שלו.
בערב נראה כי האתגר כאן גדול יותר, אבל לאזור קהל מבלים משלו.
בתפריט החדש:
ראשונות מהטאבון: ברוסקטה פונגי 24 ₪, ברוסקטה פומודורו 18 ₪, פוקצ'ה מלנזנה 24 ₪,
מנות פתיחה: מלנזנה פרמז'נו 24 ₪, קרפצ'יו בקר 28 ₪, גמברטי אלה פולנטה 29 ₪, אנטיפסטי חם 24 ₪
פיצות וקלצונה: פיצה ראגו טלה 53 ₪, פיצה ביאנקה 49 ₪, קלצונה פולו פורטובלו 49 ₪, קלצונה ורדורה 48 ₪
פסטות טריות: קפלצ'ו זוקה 62 ₪, קפלצ'ו ספינצ'י 62 ₪, פטוצ'יני גמברטי פומודורו 62 ₪, פטוצ'יני קרבונרה 59 ₪, ניוקי תפו"א 52 ₪, רביולי פרמז'ן 56 ₪, רביולי בטטה 56 ₪,
בשרים ודגים: סקלופיני סנאפה 64 ₪, אנטריקוט 85 ₪, שרימפס חמאה ושום 74 ₪
קינוחים: טירמיסו, נמסיס, קרם ברולה.
אני הגעתי בשעת צהרים. המסעדה לא הייתה מלאה אך בהחלט הייתה בה נוכחות
ותנועה.
כמי שרצה לחזור למשרד הנמצא בקרבת מקום לספגטים, בחרתי מהתפריט החדש שתי מנות מייצגות, תוך ויתור על פוקצ'ה ממלאת בטן בתחילת הארוחה, וקינוח בסופה. כה יסלח לי אלוהי הטיראמיסו.
מנת קרפצ'ו חציל (26 ₪) כוללת ליבת חציל צרוב על הגריל, עם שמן זית, גבינת מוצרלה טריה, עגבנייה, חומץ בלסמי, בצל ירוק ובזיליקום. כל אלה מאורגנים בנעימים על צלחת מוארכת לא גדולה מדי, אך המנה טריה וטעימה. המוצרלה מוסיפה הרבה, ומלח גס הפזור על המנה תורם לקראנצ'יות.
למנה עיקרית הזמנתי ממדור הפסטה הטריה מקמח דורום וביצים על פי מתכון איטלקי, את הפטוצ'יני גמברטי פומודורו (62 ₪) – פסטה עם שרימפס, תרד, עגבניות צלויות בחמאה,
שיני שום, יין לבן ופטרוזיליה.
הפסטה הטריה מצוינת – עשויה כמעט ברמת אל-דנטה, כלומר לא רכה ודייסתית. התיבול והרוטב הקל עושים יחד עם השרימפס (קפואים מן הסתם) והתרד, יופי של מנה לא כבדה מדי, ומאוד טעימה.
ספגטים פתח תקווה
רח' הסיבים 18 קריית מטלון
טל. 03-9192666
רשת ספגטים

תגובות
0