סשימי אינטיאס עם קרפצ'יו קולרבי וטחינה

טוחנים הכול לטחינה חלקה. מזליפים מעל כל קרפצ'יו וסשימי מהטחינה. מעל הכול מזליפים שמן זית ומגישים. צילום שירן כהן
השפית ללי האס מציעה עבור יצרנית הטחינה "טורקיז" מתכון של סשימי דג אינטיאס על קרפצ'יו קוורבי המוגש עם טחינה צ'ילי חריפה. מתכון קל להכנה ועשיר בטעמים

מצרכים ל-2-3 מנות

200 גרם פרוסות דג אינטיאס

1 קולרבי

2 צנוניות בייבי

1 בצל שאלוט קצוץ

1 צ'ילי אדום קצוץ דק

צרור עלי עירית קצוצה

2-3 כפות שמן זית

לטחינה

1/4 כוס טחינה גולמית כמו של "טורקיז"

1 כפית צ'ילי יבש

1/2 כוס מים

צרור עלי כוסברה

1/2 לימון סחוט למיץ

1/2 כפית מלח

צילום שירן כהן

אופן ההכנה

חותכים את פרוסות הדג בקוטר של הקולרבי.

פורסים את הקולרבי לפרוסות דקיקות של קרפצ'יו.

פורסים שתי צנוניות על מנדולינה פרוס דק.

מרכיבים את המנה

מסדרים על כל פרוסת קולרבי שתי פרוסות סשימי אינטיאס, פרוסת צנונית, מעט שאלוט קצוץ, עירית קצוצה וצ׳ילי אדום קצוץ דק קטן.

מכינים את הטחינה

בכוס מוט בלנדר שמים טחינה, צ'ילי יבש (אפשר להוסיף שני סנטימטר צ'ילי אדום טרי), מעט כוסברה, מלח, לימון ומים.

טוחנים הכול לטחינה חלקה.

מזליפים מעל כל קרפצ'יו וסשימי מהטחינה.

מעל הכול מזליפים שמן זית ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר