עוגת גבינה ותפוחי אדמה עם אספרגוס

לחתוך אספרגוס לחתיכות של 2 ס"מ ולהניח מעל העוגה ב-5 הדקות האחרונות של האפייה. צילום shutterstock
מתכון של ישרקו (חברה בת של טיב טעם) יבואנית סדרת המוצרים Tumi מפרו הכוללת ממרחים, מטבלים ושימורי ירקות שמגיעים היישר מהשדה וללא חומרים משמרים

חומרים

1 ק"ג תפוחי אדמה

10 יחידות אספרגוס ירוק

30 גרם גבינת פרמזן

2 ביצים

אבקת מוסקט

2 כפות פירורי לחם

2 כדורי חמאה קטנים

מלח ופלפל

150 גרם גבינה

צילום shutterstock
צילום shutterstock

אופן ההכנה

לשטוף את תפוחי האדמה ולבשל במים מומלחים רותחים למשך 30 דקות.

לאחר שמבושלים, לקלף ולערבב עם  הביצים, הפרמזן, אגוזי המלך, המלח, הפלפל והגבינה.

לערבב היטב הכל ולהניח במגש מרוח בחמאה.

לפזר מעל פירורי לחם.

להכניס לתנור ולאפות במשך 25 דקות ב- 200 מעלות.

לחתוך אספרגוס לחתיכות של 2 ס"מ.

להניח מעל העוגה ב- 5 הדקות האחרונות של האפייה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר