מצרכים
2 תפוחי אדמה בינוניים
1 כרישה
1דלורית
שמן זית איכותי
פירורי לחם
רוטב סויה תמרי
אופן ההכנה
מקלפים שני תפוחי אדמה בינוניים ומבשלים במים.
פורסים כרישה לפרוסות דקות ומאדים עם כף שמן זית במחבת מכוסה.
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
משמנים בשמן זית תבנית סיליקון עם שקעים.
בכל שקע מפזרים מעט פירורי לחם.
מקלפים דלורית בינונית ומגרדים לקערה בעזרת פומפייה.
מועכים את תפוחי האדמה לפירה ומוסיפים לקערה.
מוסיפים את הכרישה, כף שמן זית ו-3 כפות רוטב סויה תמרי.
מערבבים היטב.
ממלאים את השקעים ומפזרים מעל פירורי לחם.
אופים 30 דקות.
מוציאים מהתנור ומחכים עוד 30 דקות לפני הגשה